Lasersnijden

U wilt uw metaal met precisie gesneden hebben? Laat uw producten dan lasersnijden bij de Cromvoirtse. Onze hypermoderne plaatlasers en het automatische opslagsysteem zorgen voor foutloos lasersnijwerk en een snelle levering.

Lasersnijden bij de Cromvoirtse

Op het machinepark van de Cromvoirtse staan moderne machines die diverse soorten lasersnijwerk kunnen leveren. Wij kunnen platen tot wel 4 bij 2 meter volledig geautomatiseerd lasersnijden. Naast het lasersnijden van volledige platen, lasersnijden wij met hetzelfde gemak restant platen. Ons volledig geautomatiseerd opslagsysteem zorgt ervoor dat we restanten zo optimaal mogelijk kunnen hergebruiken. Zo verminderen we aanzienlijk de hoeveelheid afval en bij kleine series blijft de prijs laag. Dat merkt u weer in uw portemonnee.

De dikte van de platen die we kunnen lasersnijden kan variëren: tot 15 mm voor aluminium, tot wel 25 mm voor RVS en staal. En omdat de machines volledig zelfstandig kunnen werken, blijven onze levertijden kort! Op deze manier zorgen wij voor lasersnijwerk met de grootste precisie, in verschillende hoeveelheden en groottes, voorzien van een vlotte levering.

Grote voorraad

De Cromvoirtse is trotse bezitter van een moderne plaatwerkfabriek met een magazijn met ruim 900 pallet plaatsen... In dit platen magazijn liggen veel verschillende platen en restanten. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij meteen beginnen met lasersnijden, en u in korte tijd van de gewenste producten voorzien.

Kanten

U wilt uw snijproduct na het lasersnijden ook gekant hebben? Of het nu gaat om een enkele zetting of meerdere zettingen van een complex product. Ook voor kantwerk van de hoogste kwaliteit kunt u terecht bij De Cromvoirtse.

Nabewerkingen

Na het lasersnijden kunnen we verschillende bewerkingen uitvoeren:

Wij kunnen dit voor u verzorgen.

Meer weten over lasersnijden

Wilt u meer weten over lasersnijden en de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op of meld u aan voor De Cromvoirtse Academy.

 

 

Levertijden lasersnijwerk en spoedorders

Na een eindcontrole door ons kunt u binnen 48 uur beschikken over uw lasersnijwerk. Wilt u uw product na het lasersnijden nog laten kanten? Dan kunt u met 5 werkdagen uw bestelling in huis hebben.

Heeft u een spoedorder voor lasersnijden? Ook dit kunnen wij moeiteloos verwerken! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen van lasersnijden

  • Snel een offerte via de webportal.
  • Lasersnijden is zeer exact.
  • Korte levertijd voor lasersnijwerk.
  • Spoedorders lasersnijden mogelijk.
  • Krasvrije handling met speciale robotarmen.
  • Groot assortiment platen uit voorraad.
  • Kanten en nabewerkingen gaan in 1 moeite door.
  • Standaard eindcontrole lasersnijwerk.
  • Producten worden perfect verpakt en afgeleverd.

Specificaties voor lasersnijden

 

 RVS

 Aluminium

 Staal

Maximale afmeting

4000x2000mm

4000x2000mm

4000x2000mm

Dikte

25mm maximaal

(= contour afhankelijk)

15mm maximaal

(= contour afhankelijk)

25mm maximaal

Kleinste gatdiameter

0.5 x plaatdikte

0.7 x plaatdikte

0.5 x plaatdikte

Toleranties

Afhankelijk van dikte en lengte, u kunt dit opvragen bij uw contactpersoon

Levertijd

2 werkdagen; indien voor 12:00u verwerkt wordt een order dezelfde dag genest, de volgende dag gesneden en de dag daarop uitgeleverd. (indicatief)

 
 
De 7 zekerheden van De Cromvoirtse:
24/7 online metaal op maat

24/7 online metaal op maat

Binnen enkele minuten uw maatwerkofferte in de mail. Het 'snel-metaal-op-maat-portaal' van De Cromvoirtse calculeert voor u, volledig geautomatiseerd, alle handels- en maatwerkmogelijkheden. Of het nu gezaagd, geknipt, gesneden of gekant moet zijn, in no-time kunt u verder met een passende offerte. U werkt in 3D, wij denken met u mee! Voor calculaties kunt u naast DXF probleemloos 3D STEP files uploaden. Bestellen is dan nog slechts een muisklik.

Volledig geautomatiseerd track & trace systeem

Volledig geautomatiseerd track & trace systeem

Alle informatie over uw lopende en reeds geleverde orders 'bij de hand' achter uw persoonlijke inlogcode. Wat is de orderstatus? Wat is de prijs? Hoe zag die order er vorige keer ook al weer uit? Tot in detail en overzichtelijk gerangschikt. U vindt het in ons portaal mijn.Cromvoirtse.nl.

Foutloos & efficiƫnt

Foutloos & efficiƫnt

De Cromvoirtse beschikt over een ISO 9001:2015 gecertificeerd kwaliteitssysteem en tevens over de EN 1090 certificering. De hoogwaardig geautomatiseerde orderverwerking staat in directe lijn met de geautomatiseerde productie waardoor een foutloze doorloop van uw opdracht gegarandeerd is. Daarnaast vindt er standaard eindcontrole plaats voordat uw goederen verpakt worden. U wilt snel metaal op maat en direct aan de slag, dan moet het ook gewoon kloppen!

Ketengerichte bedrijfsvoering

Ketengerichte bedrijfsvoering

Het kennen van uw bedrijfsprocessen, het hierop zo efficiënt mogelijk inspelen met een lagere kostprijs tot gevolg is ons gezamenlijk doel. Elke levering van De Cromvoirtse moet naadloos overgaan in uw productieproces. Op het juiste moment, de juiste plaats, op de juiste wijze verpakt en desgewenst gesorteerd. Soepel en op rolletjes. Dat is meerwaarde van De Cromvoirtse waar u wat aan heeft!

Snelle levering

Snelle levering

Standaard korte levertijden, het zit in onze genen. Handelsproducten gezaagd of geknipt, binnen 24 uur! Of nog sneller aan onze afhaalbalie. Snijwerk binnen 48 uur. Gesneden én gekant slechts 5 werkdagen. Zo snel, daar zijn we trots op! Ook maatwerk van onze hoogwaardige buislaser Archie wordt door de eigen bezorgdienst of logistieke partner in 5 dagen bezorgd.

Compleet productprogramma

Compleet productprogramma

Onze voorraad is uw magazijn. Zo simpel kan het zijn. Wij zorgen dat het juiste staal, rvs of aluminium beschikbaar is. Snel en goed geleverd. Het volledig ontzorgen van uw voorraadbeheer is waar De Cromvoirtse goed in is. Meer dan 1000 klanten gingen u voor. Logisch want u bespaart direct op magazijn, zaagmachines en medewerkers die op zoek zijn naar net dat ene stukje materiaal dat toch ergens moet liggen...

35 jaar ervaring

35 jaar ervaring

In de afgelopen 35 jaar is de Cromvoirtse uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor de gehele metaalverwerkende industrie van Nederland. Dit is alleen mogelijk geweest door te luisteren naar onze klanten, zinvolle innovatie en op het juiste moment investeren in wat U nodig heeft. 7 dagen per week, 24 uur per dag staan 55 deskundige medewerkers voor u klaar om met het modernste machinepark van Nederland het onmogelijke mogelijk te maken.