Waterstraalsnijden

U bent op zoek naar producten welke waterstraalgesneden zijn? Ook hiervoor kunt u bij De Cromvoirtse terecht.

Het waterstraalsnijden van rvs-aluminium-staal wordt met abrasief (schuurmiddel) gedaan. U moet rekening houden met een maximale afmeting van 3000x1500mm en een dikte t/m 50mm. De snelheid en de kwaliteit van de snede waarmee de verschillende materialen gesneden kunnen worden zijn afhankelijk van diverse factoren:

  • de druk van het water (aan de snijkop),
  • de kwaliteit van het abrasief,
  • de maat van het abrasief, 50 tot 220 mesh (korrelgrootte),
  • de te snijden contour.

 

Leverbare kwaliteiten

U kunt in 3 kwaliteiten watersnijwerk bij ons bestellen. Als u niks aangeeft wordt er standaard met middel kwaliteit gesneden.

          fijn                   middel                  grof

  

 

Voordelen waterstraalsnijden

  • vrijwel braamloze snede,
  • de snede is van constante kwaliteit,
  • geen vervorming of verkleuring,
  • er wordt geen warmte in het materiaal gebracht waardoor de eigenschappen van het materiaal gelijk blijven.

 

Specificaties

 

RVS

Aluminium

Staal

Maximale afmeting

 3000x1500mm

 3000x1500mm  3000x1500mm

Dikte

 20-25-30-40-50mm

 12-15-20-25-30-40-50mm

 25-30-40-50-60mm

Opmerking

 Leverbaar in 3 kwaliteiten; fijn-middel-grof. Standaard wordt er middel kwaliteit gesneden

Levertijd

 3 werkdagen; indien voor 12:00u verwerkt

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op of meld u aan voor De Cromvoirtse Academy.

De 7 zekerheden van De Cromvoirtse:
24/7 online metaal op maat

24/7 online metaal op maat

Binnen enkele minuten uw maatwerkofferte in de mail. Het 'snel-metaal-op-maat-portaal' van De Cromvoirtse calculeert voor u, volledig geautomatiseerd, alle handels- en maatwerkmogelijkheden. Of het nu gezaagd, geknipt, gesneden of gekant moet zijn, in no-time kunt u verder met een passende offerte. U werkt in 3D, wij denken met u mee! Voor calculaties kunt u naast DXF probleemloos 3D STEP files uploaden. Bestellen is dan nog slechts een muisklik.

Volledig geautomatiseerd track & trace systeem

Volledig geautomatiseerd track & trace systeem

Alle informatie over uw lopende en reeds geleverde orders 'bij de hand' achter uw persoonlijke inlogcode. Wat is de orderstatus? Wat is de prijs? Hoe zag die order er vorige keer ook al weer uit? Tot in detail en overzichtelijk gerangschikt. U vindt het in ons portaal mijn.Cromvoirtse.nl.

Foutloos & efficiƫnt

Foutloos & efficiƫnt

De Cromvoirtse beschikt over een ISO 9001:2015 gecertificeerd kwaliteitssysteem en tevens over de EN 1090 certificering. De hoogwaardig geautomatiseerde orderverwerking staat in directe lijn met de geautomatiseerde productie waardoor een foutloze doorloop van uw opdracht gegarandeerd is. Daarnaast vindt er standaard eindcontrole plaats voordat uw goederen verpakt worden. U wilt snel metaal op maat en direct aan de slag, dan moet het ook gewoon kloppen!

Ketengerichte bedrijfsvoering

Ketengerichte bedrijfsvoering

Het kennen van uw bedrijfsprocessen, het hierop zo efficiënt mogelijk inspelen met een lagere kostprijs tot gevolg is ons gezamenlijk doel. Elke levering van De Cromvoirtse moet naadloos overgaan in uw productieproces. Op het juiste moment, de juiste plaats, op de juiste wijze verpakt en desgewenst gesorteerd. Soepel en op rolletjes. Dat is meerwaarde van De Cromvoirtse waar u wat aan heeft!

Snelle levering

Snelle levering

Standaard korte levertijden, het zit in onze genen. Handelsproducten gezaagd of geknipt, binnen 24 uur! Of nog sneller aan onze afhaalbalie. Snijwerk binnen 48 uur. Gesneden én gekant slechts 5 werkdagen. Zo snel, daar zijn we trots op! Ook maatwerk van onze hoogwaardige buislaser Archie wordt door de eigen bezorgdienst of logistieke partner in 5 dagen bezorgd.

Compleet productprogramma

Compleet productprogramma

Onze voorraad is uw magazijn. Zo simpel kan het zijn. Wij zorgen dat het juiste staal, rvs of aluminium beschikbaar is. Snel en goed geleverd. Het volledig ontzorgen van uw voorraadbeheer is waar De Cromvoirtse goed in is. Meer dan 1000 klanten gingen u voor. Logisch want u bespaart direct op magazijn, zaagmachines en medewerkers die op zoek zijn naar net dat ene stukje materiaal dat toch ergens moet liggen...

35 jaar ervaring

35 jaar ervaring

In de afgelopen 35 jaar is de Cromvoirtse uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor de gehele metaalverwerkende industrie van Nederland. Dit is alleen mogelijk geweest door te luisteren naar onze klanten, zinvolle innovatie en op het juiste moment investeren in wat U nodig heeft. 7 dagen per week, 24 uur per dag staan 55 deskundige medewerkers voor u klaar om met het modernste machinepark van Nederland het onmogelijke mogelijk te maken.