Open dag 21 mei

40 jarig bestaan

Zaterdag 21 mei vieren wij ons 40 jarig bestaan met een open dag. Op deze dag zal ons machinepark volledig in bedrijf zijn. Onze medewerkers leiden u graag rond in onze fabriek en kunnen u alles vertellen over onze machines en technische hoogstandjes.

Na deze rondleiding bent u van harte welkom om nog een hapje en drankje te nuttigen op het ingerichte horecaplein midden in de fabriek.

De Cromvoirtse is als sponsor betrokken bij soms wel hele bijzondere projecten! En die mogen we met u delen!

Zo zijn niet alleen onze robots aan het werk die dag. Ook de robots van het Nederlandse studentenrobotica team Team Rembrandts uit Eindhoven zijn te bewonderen.

Ook zal het team van DDW-Rallyteam aanwezig zijn.  Dit team wordt al enige jaren door ons gesponsord en bereikte afgelopen januari een mooie 17e plaats in de Dakar Rally.

Voor studenten, scholieren en werkzoekenden hebben we speciaal een werken & leren stand waar we graag van alles vertellen over de mogelijkheden die we bieden.

Kortom, er valt veel te beleven zaterdag 21 mei! Wij ontvangen u heel graag tussen 10:00u & 16:00u aan de Laarakkerweg 18 in Oisterwijk.

Team Rembrandts

DDW Rallyteam