Academy

Omdat De Cromvoirtse een totaal leverancier is van metaal op maat, vinden wij  het erg belangrijk om klanten te betrekken bij de keuzes die gemaakt worden. Om betrokken te blijven bij de klanten organiseert de Cromvoirtse regelmatig een interactieve middag genaamd De Cromvoirtse Academy, waarin samenwerking centraal staat. Klanten zien met eigen ogen hoe er gewerkt wordt en dat de klant centraal staat. Dit zorgt ervoor dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van diverse bewerkingsmogelijkheden.

 

Wilt u ook graag deelnemen aan de Cromvoirtse Academy? Meldt u dan hier aan

 

Aan het woord is Jos van den Bersselaar Constructie BV uit Udenhout.
U hebt deelgenomen aan de Cromvoirtse Academy, heeft u dit als een meerwaarde voor jullie bedrijf ervaren?
“Ja, onze tekenaars hebben nu met eigen ogen kunnen zien hoe het e.e.a. in zijn werk gaat bij de Cromvoirtse. De meeste tekenaars hadden dit vooraf aan de Academy nog nooit gezien.”
 
Heeft dit ook tot nieuwe inzichten in de mogelijkheden van De Cromvoirtse geleid?
“Absoluut, vooral de sessie met de tekenkamer heeft tot nieuwe inzichten geleid. DXF-bestanden worden voortaan op de juiste wijze aangeleverd en momenteel is er contact over de koppeling tussen ons 3D tekenpakket en HiCad van De Cromvoirtse d.m.v. STEP-bestanden uit te wisselen.”
 
De Cromvoirtse heeft “meedenken met de klant” als belangrijke basisgedachte, vindt u deze Academy een aanvulling hierop?
Ja, doordat de Cromvoirtse meedenkt en meehelpt aan een oplossing om de informatieoverdracht vanuit ons 3D tekenprogramma op een of andere manier bij DC leesbaar te krijgen in HiCad.
 

 

De 7 zekerheden van De Cromvoirtse:
24/7 online metaal op maat

24/7 online metaal op maat

Binnen enkele minuten uw maatwerkofferte in de mail. Het 'snel-metaal-op-maat-portaal' van De Cromvoirtse calculeert voor u, volledig geautomatiseerd, alle handels- en maatwerkmogelijkheden. Of het nu gezaagd, geknipt, gesneden of gekant moet zijn, in no-time kunt u verder met een passende offerte. U werkt in 3D, wij denken met u mee! Voor calculaties kunt u naast DXF probleemloos 3D STEP files uploaden. Bestellen is dan nog slechts een muisklik.

Volledig geautomatiseerd track & trace systeem

Volledig geautomatiseerd track & trace systeem

Alle informatie over uw lopende en reeds geleverde orders 'bij de hand' achter uw persoonlijke inlogcode. Wat is de orderstatus? Wat is de prijs? Hoe zag die order er vorige keer ook al weer uit? Tot in detail en overzichtelijk gerangschikt. U vindt het in ons portaal mijn.Cromvoirtse.nl.

Foutloos & efficiƫnt

Foutloos & efficiƫnt

De Cromvoirtse beschikt over een ISO 9001:2015 gecertificeerd kwaliteitssysteem en tevens over de EN 1090 certificering. De hoogwaardig geautomatiseerde orderverwerking staat in directe lijn met de geautomatiseerde productie waardoor een foutloze doorloop van uw opdracht gegarandeerd is. Daarnaast vindt er standaard eindcontrole plaats voordat uw goederen verpakt worden. U wilt snel metaal op maat en direct aan de slag, dan moet het ook gewoon kloppen!

Ketengerichte bedrijfsvoering

Ketengerichte bedrijfsvoering

Het kennen van uw bedrijfsprocessen, het hierop zo efficiënt mogelijk inspelen met een lagere kostprijs tot gevolg is ons gezamenlijk doel. Elke levering van De Cromvoirtse moet naadloos overgaan in uw productieproces. Op het juiste moment, de juiste plaats, op de juiste wijze verpakt en desgewenst gesorteerd. Soepel en op rolletjes. Dat is meerwaarde van De Cromvoirtse waar u wat aan heeft!

Snelle levering

Snelle levering

Standaard korte levertijden, het zit in onze genen. Handelsproducten gezaagd of geknipt, binnen 24 uur! Of nog sneller aan onze afhaalbalie. Snijwerk binnen 48 uur. Gesneden én gekant slechts 5 werkdagen. Zo snel, daar zijn we trots op! Ook maatwerk van onze hoogwaardige buislaser Archie wordt door de eigen bezorgdienst of logistieke partner in 5 dagen bezorgd.

Compleet productprogramma

Compleet productprogramma

Onze voorraad is uw magazijn. Zo simpel kan het zijn. Wij zorgen dat het juiste staal, rvs of aluminium beschikbaar is. Snel en goed geleverd. Het volledig ontzorgen van uw voorraadbeheer is waar De Cromvoirtse goed in is. Meer dan 1000 klanten gingen u voor. Logisch want u bespaart direct op magazijn, zaagmachines en medewerkers die op zoek zijn naar net dat ene stukje materiaal dat toch ergens moet liggen...

35 jaar ervaring

35 jaar ervaring

In de afgelopen 35 jaar is de Cromvoirtse uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor de gehele metaalverwerkende industrie van Nederland. Dit is alleen mogelijk geweest door te luisteren naar onze klanten, zinvolle innovatie en op het juiste moment investeren in wat U nodig heeft. 7 dagen per week, 24 uur per dag staan 55 deskundige medewerkers voor u klaar om met het modernste machinepark van Nederland het onmogelijke mogelijk te maken.