ACADEMY

Nieuwe inzichten voor een betere samenwerking

Omdat De Cromvoirtse een totaal leverancier is van metaal op maat, vinden wij het erg belangrijk om klanten te betrekken bij de keuzes die gemaakt worden. Om betrokken te blijven bij de klanten organiseert De Cromvoirtse regelmatig een interactieve middag genaamd De Cromvoirtse Academy, waarin samenwerking centraal staat. Klanten zien met eigen ogen hoe er gewerkt wordt en dat de klant centraal staat. Dit zorgt ervoor dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van diverse bewerkingsmogelijkheden.

Aan het woord is Jos van den Bersselaar Constructie BV uit Udenhout.

U hebt deelgenomen aan De Cromvoirtse Academy, heeft u dit als een meerwaarde voor jullie bedrijf ervaren?

“Ja, onze tekenaars hebben nu met eigen ogen kunnen zien hoe het e.e.a. in zijn werk gaat bij de Cromvoirtse. De meeste tekenaars hadden dit vooraf aan de Academy nog nooit gezien.”

Heeft dit ook tot nieuwe inzichten in de mogelijkheden van De Cromvoirtse geleid?

“Absoluut, vooral de sessie met de tekenkamer heeft tot nieuwe inzichten geleid. DXF-bestanden worden voortaan op de juiste wijze aangeleverd en momenteel is er contact over de koppeling tussen ons 3D tekenpakket en HiCad van De Cromvoirtse d.m.v. STEP-bestanden uit te wisselen.”

De Cromvoirtse heeft “meedenken met de klant” als belangrijke basisgedachte, vindt u deze Academy een aanvulling hierop?

“Ja, doordat De Cromvoirtse meedenkt en meehelpt aan een oplossing om de informatieoverdracht vanuit ons 3D tekenprogramma op een of andere manier bij De Cromvoirtse leesbaar te krijgen in HiCad.”

SCHRIJF JE IN VOOR DE ACADEMY

Wij reageren zo spoedig mogelijk.    Hoe zit het met mijn privacy?

    WIL JE KOMEN KIJKEN BIJ DE CROMVOIRTSE?

    Neem vandaag nog contact met ons op!

    CONTACT