Kantwerk

Hoge kwaliteit kantwerk, snel in huis

Op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor snel en nauwkeurig kantwerk? Dan bent u bij De Cromvoirtse aan het goede adres. Staal plooien is bij ons nagenoeg een volledig geautomatiseerd proces. Wij voeren het meest complexe kantwerk uit met een zeer korte doorlooptijd. Hierbij wordt er geen onderscheid gemaakt tussen grote en kleine series plaatwerk dat gekant moet worden.

Efficiënt metaal plooien

Bij kantwerk bij De Cromvoirtse wordt bij calculatie automatisch de juiste resultaat geproduceerd. Er worden eveneens vooraf simulaties gemaakt om de maakbaarheid van uw (complex) ontwerp te verifiëren. Het resultaat? Geplooide metaal van hoog niveau en weinig uitval. Dit zorgt niet alleen voor een korte doorlooptijd, maar ook voor een lage kostprijs bij kleine series kantwerk. De machines voor kantwerk zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan strenge voorwaarden. Kortom, laat uw metaal plooien bij De Cromvoirtse en profiteer van een lage kostprijs en een snelle levertijd.

Online kantwerk aanvragen en bestellen

Dien eenvoudig een aanvraag in om plaatwerk te plooien via ons webportaal. Nadat u uw 2D- en 3D-files hebt opgeladen in ons webportaal wordt het kantwerk automatisch gecalculeerd. U ontvangt meteen een offerte per mail. Heeft u zelf geen tekenpakket? Geen probleem: in ons webportaal kunt u meteen online eenvoudige kantproducten creëren met WebCad.

  • 24/7 offertes plaatsen voor kantwerk via het webportaal.
  • Ook kleine series metaal laten kanten tegen een lage kostprijs.
  • Volledig geautomatiseerd kantwerk van hoog niveau.
  • Gecontroleerd op maakbaarheid.
  • Korte doorlooptijden.

Overzicht capaciteit om plaatwerk te plooien

Klik hier voor een overzicht van onze capaciteit voor kantwerk

Meer weten over kantwerk bij De Cromvoirtse?

Heeft u nog vragen over metaal plooien bij De Cromvoirtse of over de andere mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op of meld u aan voor De Cromvoirtse Academy.

VIDEO

Bekijk onze kantbanken in onderstaande video.