Lasersnijden

Lasersnijden van aluminium, staal en RVS, snel en foutloos bij De Cromvoirtse

Metaal met precisie lasersnijden? Laat uw producten van aluminium, staal of RVS lasersnijden bij De Cromvoirtse. Onze hypermoderne plaatlasers en automatisch opslagsysteem zorgen voor foutloos lasersnijwerk en een snelle levering.

Lasersnijden van diverse metalen bij De Cromvoirtse

Op het machinepark van De Cromvoirtse bieden onze moderne machines verschillende soorten lasersnijwerk. Wij kunnen metalen platen tot wel 4 x 2 meter volledig geautomatiseerd lasersnijden. Naast het lasersnijden van volledige platen, kunnen wij met hetzelfde gemak ook restantplaten van aluminium, staal en RVS lasersnijden. Ons volledig geautomatiseerd opslagsysteem zorgt ervoor dat we restanten zo optimaal mogelijk kunnen hergebruiken. Zo zorgen wij dat we de hoeveelheid afval aanzienlijk verminderen, en blijven ook bij kleine series de kosten voor het lasersnijden laag. En dat voelt u in uw portemonnee!

De dikte van de metalen platen die wij lasersnijden kan variëren. Zo kunnen onze lasers platen snijden tot een dikte van 15 mm voor aluminium en maar liefst 25 mm voor platen van staal en RVS. En omdat onze machines volledig zelfstandig kunnen werken, blijven onze levertijden kort! Zo zorgen wij voor het uiterst nauwkeurig lasersnijden van metaal in verschillende hoeveelheden en groottes. En dat met een vlotte levering!

Grote voorraad platen voor het lasersnijden

De Cromvoirtse is een trotse bezitter van een moderne plaatwerkfabriek met een magazijn met ruim 900 palletplaatsen. In dit platenmagazijn liggen veel verschillende soorten platen. Dankzij deze ruime voorraad van metalen platen kunnen wij meteen voor u beginnen lasersnijden en u in korte tijd van de gewenste producten voorzien. Of u nu lasersnijwerk van aluminium, staal of RVS bestelt, dankzij onze grote voorraden hebt u uw producten snel in huis.

Levertijden lasersnijwerk en spoedorders

Wilt u metalen platen op maat laten snijden? Na onze eindcontrole wordt uw lasersnijwerk al binnen 48 uur beschikbaar gesteld. Wilt u het metaal na het lasersnijden nog laten kanten of nabewerken? Dan wordt uw bestelling binnen 5 werkdagen ter beschikking gesteld.

Heeft u een spoedorder voor het lasersnijden van metaal? Ook dit kunnen wij moeiteloos verwerken! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

  • Snel een offerte via het webportaal.
  • Lasersnijden met de hoogste precisie.
  • Lage kosten dankzij het hergebruik van restanten.
  • Korte levertijd voor lasersnijwerk.
  • Spoedorders lasersnijden metaal mogelijk.
  • Krasarme handling met speciale robotarmen.
  • Groot assortiment aan aluminium, staal en RVS-platen.
  • Mogelijkheid tot kanten en nabewerkingen.
  • Standaard eindcontrole op lasersnijwerk.
  • Producten worden perfect verpakt en afgeleverd.

Meer weten over het lasersnijden van metalen?

Wilt u meer weten over het lasersnijden van metalen en de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op of meld u aan voor De Cromvoirtse Academy.

VIDEO

Bekijk onze lasersnijmachines in onderstaande video.

SPECIFICATIES

Bekijk de specificaties in onderstaande tabel.

RVS Aluminium Staal
Maximale afmeting 4000x2000mm 4000x2000mm 4000x2000mm
Dikte 25mm maximaal (= contour afhankelijk) 15mm maximaal (= contour afhankelijk) 25mm maximaal
Kleinste gatdiameter 0.5 x plaatdikte 0.7 x plaatdikte 0.5 x plaatdikte
Toleranties Afhankelijk van dikte en lengte, u kunt dit opvragen bij uw contactpersoon
Indicatieve Levertijd 2 werkdagen