Over Ons

Maak kennis met een van de meest geavanceerde metaalbewerkers van Nederland en België

Metaalbedrijf De Cromvoirtse is een van de meest innovatieve metaalbewerkers van Nederland. In de afgelopen 41 jaar is De Cromvoirtse in Oisterwijk uitgegroeid tot een belangrijke en betrouwbare partner voor de hele Nederlandse metaalverwerkende industrie. Dit was enkel mogelijk geweest door naar de wensen van onze klanten te luisteren en door op het juiste moment te investeren in wat zíj nodig hebben. “Je moet altijd meerdere jaren vooruit kijken en blijven investeren”, aldus directeur-eigenaars Janwillem Verschuuren en Ronnie van den Hurk.,“Alleen dan kan je voorop lopen”. En dankzij deze investeringen is metaal- en staalbewerker De Cromvoirtse al jarenlang een vertrouwd begrip in de metaalbewerkingsindustrie.

Automatisering bij metaalbewerker De Cromvoirtse

De Cromvoirtse beschikt over een bedrijfsoppervlak van ruim 9000 m2. Bij het plaatsen van een bestelling via ons webportal, koppelen we het nodige materiaal meteen aan de juiste machine. Dit gebeurt met gebruik van geautomatiseerde robots die de metaalplaten naar de juiste machines brengen en de platen naar uw wensen bewerken. Dit proces maakt van De Cromvoirtse een van de meest geavanceerde en geautomatiseerde metaalbewerkers van Nederland. Een bestelling plaatsen kan zelfs ‘s avonds of in het weekend. De Cromvoirtse gaat er direct mee aan de slag: 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Wilt u zien hoe automatisering bij metaalbewerker De Cromvoirtse in zijn werk gaat? Klik dan hier om een korte video te zien van onze fabriek van de toekomst.

Voortdurende innovatie bij De Cromvoirtse

Als metaal- en staalbewerker is De Cromvoirtse voortdurend bezig met innovatie. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste trends omtrent automatiseringstechnologie en delen wij graag onze kennis omtrent industriële fabricagetechnieken. Smart Industry, LEAN, Industrie 4.0, en Brainport Industries spelen hierbij een belangrijke rol. Bij De Cromvoirtse dragen we dan ook graag ons steentje bij in het delen van kennis en het faciliteren van onderzoek. Zo zijn wij trotse ambassadeur van Smart Industry en ook lid van Brainport Industries. Wilt u meer weten over deze organisaties en wat zij bieden? Klik op onderstaande logo’s en ontdek hun website.

Metaal- en staalbewerker De Cromvoirtse is trots ambassadeur van Smart IndustriesDe Cromvoirtse in Oisterwijk is lid van Brainport Industries

 

 

LATEN WE SAMEN ZAKEN DOEN.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

CONTACT