RVS / Platen / Tranen

Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment.

RVS plaat tranen van De Cromvoirtse

De Cromvoirtse heeft een breed assortiment aan RVS platen, waaronder de RVS tranenplaat. RVS heeft niet veel onderhoud nodig. Hierdoor blijft het vaak lang goed. Bovendien zijn RVS platen breed inzetbaar. Wij leveren RVS tranenplaten van roestvrij staal, maar het is niet onmogelijk dat er wat roest ontstaat. De Cromvoirtse doet er echter alles aan om RVS tranenplaten van de beste kwaliteit te leveren. Door ons brede assortiment vindt u gegarandeerd wat u zoekt.  Dus bent u op zoek naar een tranen RVS plaat? Dan bent u bij de Cromvoirtse zeker aan het juiste adres!

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw RVS tranenplaat op het juiste moment op de juiste plaats moet zijn. De Cromvoirtse streeft er elke dag naar om het productieproces nog verder te optimaliseren. Dit doen wij door uw RVS tranenplaat razendsnel te leveren en naar uw wensen te luisteren. Bovendien heeft de Cromvoirtse altijd RVS platen op voorraad, waardoor de levertijd van uw RVS tranenplaat kort zal zijn. Buiten RVS traanplaten leveren wij ook vlakke RVS platen of RVS hoekprofielen.

RVS Tranenplaat? Neem contact met ons op!

Bent u nog geen klant bij ons, maar wilt u wel weten wat onze actuele voorraad is en wat onze prijzen zijn? Dat is geen probleem! U kunt hiervoor eenvoudig een account aanmaken voor ons portaal. Het enige wat u nodig heeft, is een KVK-nummer voor het voltooien van de registratie. Uiteraard kunt u ook altijd direct contact met ons opnemen voor vragen over prijzen en levertijden. Bij voorkeur per e-mail: verkoop@decromvoirtse.nl.

  • OMSCHRIJVING
  • RVS 304 1.4301 WGW TRAANPLAAT FINISH 1D TYPE MANDORLA 3000 X 1250 X 3/4.5 MM
  • RVS 304 W. 1.4301 KGW FINISH BA RIGIDIZED 5WL+ LASERFOLIE 2000 X 1000 X 1.5MM
  • RVS 304 W. 1.4301 KGW FINISH BA RIGIDIZED 5WL + LASERFOLIE 2500 X 1250 X 1.5 MM