Kanten

Op zoek naar een leverancier welke complexe producten met korte levertijd  kan zetten voor u? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Doordat direct bij de calculatie van uw product volautomatisch de juiste uitslag wordt geproduceerd sluiten deze bewerkingen binnen onze bedrijfsvoering naadloos en dus zeer efficiënt op elkaar aan. Hierdoor genereren we de kortste doorlooptijd in combinatie met de hoogste kwaliteit voor uw kantwerk.
 

 

Kanten bij De Cromvoirtse

Door de offline programmering worden vooraf simulaties gedaan en is de maakbaarheid van uw
complexe uitslag gecheckt. Hierdoor is er geen onnodig afkeur en uitval van kostbaar materiaal, zeker bij kleine series is dit gewenst zodat de kostprijs laag kan blijven.De CNC gestuurde kantbanken zijn voorzien van de modernste snufjes waardoor omstellen in een
handomdraai is geregeld. De ondersteuning door een laser-hoekmeetsysteem garandeert ongeacht
walsrichting en plaatdikteverschil altijd de juiste buighoek.

 

Voordelen

  • Snel een offerte via het portaal,
  • Door offline-programmering wordt maakbaarheid van het product vooraf gecontroleerd,
  • In portaal mogelijkheid tot gebruik Webcad,
  • Hoge kwaliteit,
  • Producten worden perfect verpakt en afgeleverd,
  • Spoedorders mogelijk,
  • Korte levertijd.
 

Kantwerk bestellen via portaal

Uw 2d en 3d files met kantwerk kunt u in ons webportaal uploaden waarna deze automatisch gecalculeerd worden op maakbaarheid en u een offerte per mail ontvangt. Beschikt u niet over een tekenpakket of wilt u even snel een prijs weten? Dan kunt u gebruik maken van Webcad, hierin kunt u snel en makkelijk snijcontouren en eenvoudige kantproducten creëren en aanvragen.
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met verkoop of kijken bij tekenrichtlijnen & downloads.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op of meld u aan voor De Cromvoirtse Academy.

 

De 7 zekerheden van De Cromvoirtse:
24/7 online metaal op maat

24/7 online metaal op maat

Binnen enkele minuten uw maatwerkofferte in de mail. Het 'snel-metaal-op-maat-portaal' van De Cromvoirtse calculeert voor u, volledig geautomatiseerd, alle handels- en maatwerkmogelijkheden. Of het nu gezaagd, geknipt, gesneden of gekant moet zijn, in no-time kunt u verder met een passende offerte. U werkt in 3D, wij denken met u mee! Voor calculaties kunt u naast DXF probleemloos 3D STEP files uploaden. Bestellen is dan nog slechts een muisklik.

Volledig geautomatiseerd track & trace systeem

Volledig geautomatiseerd track & trace systeem

Alle informatie over uw lopende en reeds geleverde orders 'bij de hand' achter uw persoonlijke inlogcode. Wat is de orderstatus? Wat is de prijs? Hoe zag die order er vorige keer ook al weer uit? Tot in detail en overzichtelijk gerangschikt. U vindt het in ons portaal mijn.Cromvoirtse.nl.

Foutloos & efficiƫnt

Foutloos & efficiƫnt

De Cromvoirtse beschikt over een ISO 9001:2015 gecertificeerd kwaliteitssysteem en tevens over de EN 1090 certificering. De hoogwaardig geautomatiseerde orderverwerking staat in directe lijn met de geautomatiseerde productie waardoor een foutloze doorloop van uw opdracht gegarandeerd is. Daarnaast vindt er standaard eindcontrole plaats voordat uw goederen verpakt worden. U wilt snel metaal op maat en direct aan de slag, dan moet het ook gewoon kloppen!

Ketengerichte bedrijfsvoering

Ketengerichte bedrijfsvoering

Het kennen van uw bedrijfsprocessen, het hierop zo efficiënt mogelijk inspelen met een lagere kostprijs tot gevolg is ons gezamenlijk doel. Elke levering van De Cromvoirtse moet naadloos overgaan in uw productieproces. Op het juiste moment, de juiste plaats, op de juiste wijze verpakt en desgewenst gesorteerd. Soepel en op rolletjes. Dat is meerwaarde van De Cromvoirtse waar u wat aan heeft!

Snelle levering

Snelle levering

Standaard korte levertijden, het zit in onze genen. Handelsproducten gezaagd of geknipt, binnen 24 uur! Of nog sneller aan onze afhaalbalie. Snijwerk binnen 48 uur. Gesneden én gekant slechts 5 werkdagen. Zo snel, daar zijn we trots op! Ook maatwerk van onze hoogwaardige buislaser Archie wordt door de eigen bezorgdienst of logistieke partner in 5 dagen bezorgd.

Compleet productprogramma

Compleet productprogramma

Onze voorraad is uw magazijn. Zo simpel kan het zijn. Wij zorgen dat het juiste staal, rvs of aluminium beschikbaar is. Snel en goed geleverd. Het volledig ontzorgen van uw voorraadbeheer is waar De Cromvoirtse goed in is. Meer dan 1000 klanten gingen u voor. Logisch want u bespaart direct op magazijn, zaagmachines en medewerkers die op zoek zijn naar net dat ene stukje materiaal dat toch ergens moet liggen...

35 jaar ervaring

35 jaar ervaring

In de afgelopen 35 jaar is de Cromvoirtse uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor de gehele metaalverwerkende industrie van Nederland. Dit is alleen mogelijk geweest door te luisteren naar onze klanten, zinvolle innovatie en op het juiste moment investeren in wat U nodig heeft. 7 dagen per week, 24 uur per dag staan 55 deskundige medewerkers voor u klaar om met het modernste machinepark van Nederland het onmogelijke mogelijk te maken.