Kantwerk

Hoge kwaliteit kantwerk, snel in huis

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat kantwerk nauwkeurig en snel voor u uitvoert? Dan bent u bij De Cromvoirtse aan het goede adres. Het proces om metaal te kanten bij ons is nagenoeg volledig geautomatiseerd en voert het meest complexe kantwerk uit met een zeer korte doorlooptijd. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen grote en kleine series plaatwerk dat gekant moet worden.

Efficiënt metaal kanten

Wanneer u De Cromvoirtse inschakelt om uw plaatwerk te kanten wordt bij de calculatie geheel automatisch de juiste uitslag geproduceerd. Eveneens worden vooraf simulaties gedaan en wordt de maakbaarheid van uw (complexe) ontwerp gecheckt. Het resultaat is dat uw gekante metaal van hoog niveau is met weinig uitval. Hierdoor wordt niet alleen een korte doorlooptijd gegarandeerd, maar kan -ook bij kleine series kantwerk- een lage kostprijs berekend worden. De machines die gebruikt worden voor het kantwerk voldoen aan hoge eisen. Kortom, als u uw metaal laat kanten bij De Cromvoirtse profiteert u van een lage kostprijs en een snelle levertijd!

Online kantwerk aanvragen en bestellen

Uw opdrachten om plaatwerk te kanten kunt u eenvoudig via het webportaal aanvragen. Nadat u uw 2D en 3D files hebt geüpload in ons webportaal, wordt het kantwerk automatisch gecalculeerd en ontvangt u direct een offerte per mail. Heeft u zelf geen tekenpakket? Geen probleem. In ons webportaal kunt u namelijk direct online eenvoudige kantproducten creëren met WebCad.

  • 24/7 offertes plaatsen voor kantwerk via het webportaal.
  • Ook kleine series metaal laten kanten tegen een lage kostprijs.
  • Volledig geautomatiseerd kantwerk van hoog niveau.
  • Gecontroleerd op maakbaarheid.
  • Korte doorlooptijden.

Overzicht capaciteit om plaatwerk te kanten

Klik hier voor een overzicht van onze capaciteit voor kantwerk

Meer weten over kantwerk bij De Cromvoirtse?

Heeft u nog vragen over metaal laten kanten bij De Cromvoirtse of over de vele andere mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op of meld u aan voor De Cromvoirtse Academy.

VIDEO

Bekijk onze kantbanken in onderstaande video.