Lasersnijden online

Scherpe prijzen en standaard korte levertijden.

Een product laten lasersnijden? Dat begint bij De Cromvoirtse online. Via het online webportaal kunt u namelijk 24/7 aanvragen voor lasersnijwerk plaatsen en heeft u binnen 48 uur de beschikking over uw snijwerk. Nauwkeurig, snel en heel voordelig. Onze volledig geautomatiseerde lasersnijmachines staan nooit stil en kunnen direct beginnen wanneer online een order tot lasersnijden wordt geplaatst.

Ruime voorraad, snelle levering

De Cromvoirtse beschikt naast een hypermodern machinepark ook over een grote voorraad plaatmateriaal. Aanvragen voor lasersnijden die online worden geplaatst, kunnen daardoor direct van start gaan. Ook in het weekend of in de avond. Robots halen na een aanvraag de benodigde platen uit het magazijn en brengen deze naar een van de vele volautomatische lasersnijmachines. Het lasersnijden gebeurt volledig volgens de online geplaatste aanvraag. Uw ontwerp is onze leidraad.

Doordat alles volledig geautomatiseerd verloopt en restmateriaal hergebruikt kan worden, lukt het De Cromvoirtse de kosten voor lasersnijden laag te houden. Ook bij kleine series of enkel stuks betaalt u nooit teveel.

  • 24/7 online orders plaatsen.
  • Opdrachten tot lasersnijden kunnen direct van start gaan.
  • Ontwerpen worden voor aanvang gecalculeerd en bekeken op maakbaarheid.
  • Het direct starten van opdrachten zorgt voor korte levertijden.
  • Calculatie en maakbaarheid vooraf berekenen zorgen voor hoge kwaliteit.

Meer weten?

Wilt u meer weten over lasersnijden en de online mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of meld u aan voor De Cromvoirtse Academy.

LATEN WE SAMEN ZAKEN DOEN.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

CONTACT