Lasersnijden

Snel en foutloos lasersnijden bij De Cromvoirtse

U wilt uw metaal met precisie gesneden hebben? Laat uw producten dan lasersnijden bij De Cromvoirtse. Onze hypermoderne plaatlasers en het automatische opslagsysteem zorgen voor foutloos lasersnijwerk en een snelle levering.

Lasersnijden bij De Cromvoirtse

Op het machinepark van De Cromvoirtse staan moderne machines die diverse soorten lasersnijwerk kunnen leveren. Wij kunnen platen tot wel 4 bij 2 meter volledig geautomatiseerd lasersnijden. Naast het lasersnijden van volledige platen, lasersnijden wij met hetzelfde gemak restant platen. Ons volledig geautomatiseerd opslagsysteem zorgt ervoor dat we restanten zo optimaal mogelijk kunnen hergebruiken. Zo verminderen we de hoeveelheid afval aanzienlijk en blijft ook bij kleine series de prijs laag. Dat merkt u in uw portemonnee!

De dikte van de platen die we kunnen lasersnijden kan variëren: tot 15 mm voor aluminium, tot wel 25 mm voor RVS en staal. En omdat de machines volledig zelfstandig kunnen werken, blijven onze levertijden kort! Op deze manier zorgen wij voor lasersnijwerk met de grootste precisie, in verschillende hoeveelheden en groottes, voorzien van een vlotte levering.

Grote voorraad

De Cromvoirtse is trotse bezitter van een moderne plaatwerkfabriek met een magazijn met ruim 900 pallet plaatsen. In dit platen magazijn liggen veel verschillende soorten platen. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij meteen beginnen met lasersnijden en u in korte tijd van de gewenste producten voorzien.

Levertijden lasersnijwerk en spoedorders

Na een eindcontrole door ons kunt u binnen 48 uur beschikken over uw lasersnijwerk. Wilt u uw product na het lasersnijden nog laten kanten of nabewerken? Dan kunt u met 5 werkdagen uw bestelling in huis hebben.

Heeft u een spoedorder voor lasersnijden? Ook dit kunnen wij moeiteloos verwerken! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Snel een offerte via het webportaal.
  • Lasersnijden is zeer exact.
  • Korte levertijd voor lasersnijwerk.
  • Spoedorders lasersnijden mogelijk.
  • Krasarme handling met speciale robotarmen.
  • Groot assortiment platen uit voorraad.
  • Kanten en nabewerkingen gaan in 1 moeite door.
  • Standaard eindcontrole lasersnijwerk.
  • Producten worden perfect verpakt en afgeleverd.

Meer weten over lasersnijden

Wilt u meer weten over lasersnijden en de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op of meld u aan voor De Cromvoirtse Academy.

VIDEO

Bekijk onze lasersnijmachines in onderstaande video.

SPECIFICATIES

Bekijk de specificaties in onderstaande tabel.

  RVS Aluminium Staal
Maximale afmeting 4000x2000mm 4000x2000mm 4000x2000mm
Dikte 25mm maximaal (= contour afhankelijk) 15mm maximaal (= contour afhankelijk) 25mm maximaal
Kleinste gatdiameter 0.5 x plaatdikte 0.7 x plaatdikte 0.5 x plaatdikte
Toleranties Afhankelijk van dikte en lengte, u kunt dit opvragen bij uw contactpersoon
Indicatieve Levertijd 2 werkdagen