Lasersnijden

Lasersnijden van aluminium, staal en RVS, snel en foutloos bij De Cromvoirtse

U wilt uw metaal met precisie lasersnijden? Laat uw producten van aluminium, staal of RVS dan lasersnijden bij De Cromvoirtse. Onze hypermoderne plaatlasers en het automatische opslagsysteem zorgen voor foutloos lasersnijwerk en een snelle levering.

Lasersnijden van diverse metalen bij De Cromvoirtse

Op het machinepark van De Cromvoirtse staan moderne machines die diverse soorten lasersnijwerk kunnen leveren. Wij kunnen metalen platen tot wel 4 bij 2 meter volledig geautomatiseerd lasersnijden. Naast het lasersnijden van volledige platen, lasersnijden wij met hetzelfde gemak restant platen van aluminium, staal en RVS. Ons volledig geautomatiseerd opslagsysteem zorgt ervoor dat we restanten zo optimaal mogelijk kunnen hergebruiken. Zo verminderen we de hoeveelheid afval aanzienlijk en blijven ook bij kleine series de kosten voor het lasersnijden laag. Dat merkt u in uw portemonnee!

De dikte van de metalen platen die we kunnen lasersnijden kan variëren. Zo kunnen wij aluminium platen met een dikte tot 15 mm lasersnijden, terwijl wij platen van staal en RVS met een dikte tot maar liefst 25 mm kunnen lasersnijden. Omdat onze machines volledig zelfstandig kunnen werken, blijven onze levertijden kort! Op deze manier zorgen wij ervoor dat lasersnijden van metaal met de grootste precisie, in verschillende hoeveelheden en groottes gebeurd. En dat met een vlotte levering!

Grote voorraad platen voor het lasersnijden

De Cromvoirtse is trotse bezitter van een moderne plaatwerkfabriek met een magazijn met ruim 900 palletplaatsen. In dit platenmagazijn liggen veel verschillende soorten platen. Dankzij onze ruime voorraad van metalen platen kunnen wij meteen beginnen met lasersnijden en u in korte tijd van de gewenste producten voorzien. Of u nu lasersnijwerk van aluminium, staal of RVS bestelt, uw producten zijn snel in huis door onze grote voorraden.

Levertijden lasersnijwerk en spoedorders

Na een eindcontrole door ons kunt u binnen 48 uur beschikken over uw lasersnijwerk. Wilt u het metaal na het lasersnijden nog laten kanten of nabewerken? Dan kunt u met 5 werkdagen uw bestelling in huis hebben.

Heeft u een spoedorder voor het lasersnijden van metaal? Ook dit kunnen wij moeiteloos verwerken! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Snel een offerte via het webportaal.
  • Lasersnijden is zeer exact.
  • Kosten voor het lasersnijden laag door hergebruik restanten.
  • Korte levertijd voor lasersnijwerk.
  • Spoedorders lasersnijden metaal mogelijk.
  • Krasarme handling met speciale robotarmen.
  • Groot assortiment platen aluminium, staal en RVS uit voorraad.
  • Kanten en nabewerkingen gaan in 1 moeite door.
  • Standaard eindcontrole lasersnijwerk.
  • Producten worden perfect verpakt en afgeleverd.

Meer weten over het lasersnijden van metalen?

Wilt u meer weten over het lasersnijden van metalen en de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op of meld u aan voor De Cromvoirtse Academy.

VIDEO

Bekijk onze lasersnijmachines in onderstaande video.

SPECIFICATIES

Bekijk de specificaties in onderstaande tabel.

RVS Aluminium Staal
Maximale afmeting 4000x2000mm 4000x2000mm 4000x2000mm
Dikte 25mm maximaal (= contour afhankelijk) 15mm maximaal (= contour afhankelijk) 25mm maximaal
Kleinste gatdiameter 0.5 x plaatdikte 0.7 x plaatdikte 0.5 x plaatdikte
Toleranties Afhankelijk van dikte en lengte, u kunt dit opvragen bij uw contactpersoon
Indicatieve Levertijd 2 werkdagen