Lasersnijwerk

Snel en voordelig lasersnijwerk van De Cromvoirtse

Bij metaalbedrijf De Cromvoirtse bent u verzekerd van foutloos lasersnijwerk en een snelle levering. Het lasersnijwerk bij De Cromvoirtse is volledig geautomatiseerd en ligt dus nooit stil. En dankzij onze ruime voorraad platen kunnen wij altijd meteen beginnen als de opdracht binnenkomt. Via het webportaal kunt u ook ’s avonds of in het weekend bestellingen plaatsen voor lasersnijwerk. Robots halen 24/7 de benodigde platen uit het magazijn en brengen die naar de lasersnijmachines.

Hypermodern machinepark voor lasersnijwerk

De hypermoderne lasersnijmachines van De Cromvoirtse kunnen platen snijden tot wel 4 bij 2 meter. De dikte van de plaatwerken kan variëren tot 15 mm voor aluminium, tot wel 25 mm voor rvs en staal. Naast het volledig geautomatiseerde lasersnijwerk van volledige platen, lasersnijden wij met hetzelfde gemak ook restant platen. Dankzij ons volledig geautomatiseerde voorraadsysteem kunnen we restanten zo optimaal mogelijk hergebruiken. Op deze manier verminderen we de hoeveelheid afval én kunnen we kosten besparen. Zo blijft ook bij kleine series lasersnijwerk de prijs laag.

Voordelen van De Cromvoirtse

  • 24/7 offertes plaatsen voor lasersnijwerk via ons webportaal.
  • Exact lasersnijwerk en een standaard eindcontrole.
  • Levering lasersnijwerk binnen 48 uur; spoedorders mogelijk.
  • Speciale robotarmen voor krasvrije handling.
  • Altijd voldoende plaatwerken op voorraad.
  • Uw lasersnijwerk wordt perfect verpakt en afgeleverd.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over ons lasersnijwerk en de vele mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op of meld u aan voor De Cromvoirtse Academy.

LATEN WE SAMEN ZAKEN DOEN.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

CONTACT