Ontbramen - Kantenbreken

Uw gesneden product zonder een scherp kantje?
De Cromvoirtse beschikt over diverse ontbraammethodes waarmee een perfect afgewerkt product
wordt gerealiseerd.
 
Timesaver
Onze machine zorgt ervoor dat de afwerking van rvs en aluminium van nog hogere kwaliteit is. Met name in de foodindustrie maar ook in andere industrieën is dit erg belangrijk. Deze machine staat garant voor het ongeëvenaard ontbramen en afronden van vlakke plaatdelen in alle richtingen.
De 8 flappenborstels bewerken de plaatdelen tijdens doorvoer onder verschillende bewerkingshoeken, zodat een zeer egale en mooie afronding behaald wordt. Van de 8 borstels draaien er 4 linksom en 4 rechtsom zodat alle hoeken en gaten bewerkt en afgerond worden. Ook kan men gefoliede plaat perfect ontbramen zonder de folie weg te nemen.
Standaard zullen wij voor u het product aan de onderzijde ontbramen, dit is bij de prijs inbegrepen. Op verzoek kunnen wij producten ook dubbelzijdig ontbramen.
 
Trommelmachine.
De Cromvoirtse beschikt over een trommelmachine met drooginstallatie waarmee we u van een
extra hoogwaardig eindproduct kunnen voorzien. De trommelmachine verwijderd scherpe kanten
waardoor de buitencontour en gatenpatronen heel licht af worden gerond en het droogprocedé
een vlekvrij eindresultaat verzorgd. Alleen RVS en aluminium producten die kleiner zijn als 200×200 mm kunnen met deze machine verwerkt worden. Ook geslepen producten met folie kunnen probleemloos
getrommeld worden waarbij alleen de scherpe kanten van de contouren worden behandeld en het
folie blijft zitten.
Het oppervlak van het product wordt door het trommelen wel iets doffer, al is het een mooi
gelijkmatig resultaat. Indien er graveringen op het product aanwezig zijn zullen deze vager en dus
moeilijker leesbaar worden.

Specificaties

 

Materiaal

Afmeting

Opmerking

Ontbramen

RVS-aluminium

Hoogte:min.1,5mm t/m max.120mm

Breedte:min. 20mm t/m max.1350mm

Lengte:min. 20mm t/m max. 4000mm

Indien niet aangegeven wordt de onderzijde ontbraamt

Trommelen

RVS-aluminium

Max. 200x200mm

Ook voor producten met folie geschikt

Kantje breken

RVS-staal-aluminium

Max.gatdiameter: t/m 26mm

Vanaf 1mm dik

Facet van ca. 1mm

Levertijd

In overleg.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op of meld u aan voor De Cromvoirtse Academy.

 

De 7 zekerheden van De Cromvoirtse:
24/7 online metaal op maat

24/7 online metaal op maat

Binnen enkele minuten uw maatwerkofferte in de mail. Het 'snel-metaal-op-maat-portaal' van De Cromvoirtse calculeert voor u, volledig geautomatiseerd, alle handels- en maatwerkmogelijkheden. Of het nu gezaagd, geknipt, gesneden of gekant moet zijn, in no-time kunt u verder met een passende offerte. U werkt in 3D, wij denken met u mee! Voor calculaties kunt u naast DXF probleemloos 3D STEP files uploaden. Bestellen is dan nog slechts een muisklik.

Volledig geautomatiseerd track & trace systeem

Volledig geautomatiseerd track & trace systeem

Alle informatie over uw lopende en reeds geleverde orders 'bij de hand' achter uw persoonlijke inlogcode. Wat is de orderstatus? Wat is de prijs? Hoe zag die order er vorige keer ook al weer uit? Tot in detail en overzichtelijk gerangschikt. U vindt het in ons portaal mijn.Cromvoirtse.nl.

Foutloos & efficiƫnt

Foutloos & efficiƫnt

De Cromvoirtse beschikt over een ISO 9001:2015 gecertificeerd kwaliteitssysteem en tevens over de EN 1090 certificering. De hoogwaardig geautomatiseerde orderverwerking staat in directe lijn met de geautomatiseerde productie waardoor een foutloze doorloop van uw opdracht gegarandeerd is. Daarnaast vindt er standaard eindcontrole plaats voordat uw goederen verpakt worden. U wilt snel metaal op maat en direct aan de slag, dan moet het ook gewoon kloppen!

Ketengerichte bedrijfsvoering

Ketengerichte bedrijfsvoering

Het kennen van uw bedrijfsprocessen, het hierop zo efficiënt mogelijk inspelen met een lagere kostprijs tot gevolg is ons gezamenlijk doel. Elke levering van De Cromvoirtse moet naadloos overgaan in uw productieproces. Op het juiste moment, de juiste plaats, op de juiste wijze verpakt en desgewenst gesorteerd. Soepel en op rolletjes. Dat is meerwaarde van De Cromvoirtse waar u wat aan heeft!

Snelle levering

Snelle levering

Standaard korte levertijden, het zit in onze genen. Handelsproducten gezaagd of geknipt, binnen 24 uur! Of nog sneller aan onze afhaalbalie. Snijwerk binnen 48 uur. Gesneden én gekant slechts 5 werkdagen. Zo snel, daar zijn we trots op! Ook maatwerk van onze hoogwaardige buislaser Archie wordt door de eigen bezorgdienst of logistieke partner in 5 dagen bezorgd.

Compleet productprogramma

Compleet productprogramma

Onze voorraad is uw magazijn. Zo simpel kan het zijn. Wij zorgen dat het juiste staal, rvs of aluminium beschikbaar is. Snel en goed geleverd. Het volledig ontzorgen van uw voorraadbeheer is waar De Cromvoirtse goed in is. Meer dan 1000 klanten gingen u voor. Logisch want u bespaart direct op magazijn, zaagmachines en medewerkers die op zoek zijn naar net dat ene stukje materiaal dat toch ergens moet liggen...

35 jaar ervaring

35 jaar ervaring

In de afgelopen 35 jaar is de Cromvoirtse uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor de gehele metaalverwerkende industrie van Nederland. Dit is alleen mogelijk geweest door te luisteren naar onze klanten, zinvolle innovatie en op het juiste moment investeren in wat U nodig heeft. 7 dagen per week, 24 uur per dag staan 55 deskundige medewerkers voor u klaar om met het modernste machinepark van Nederland het onmogelijke mogelijk te maken.