Plaatwerk kanten

Snel en voordelig plaatwerk laten kanten

Wilt u plaatwerk laten kanten en zoekt u een ervaren en geavanceerd metaalbedrijf? De Cromvoirtse is vrijwel volledig geautomatiseerd en voert met een zeer korte doorlooptijd de meest complexe plaatbewerkingen uit. U bestelt eenvoudig online in ons webportaal, wij controleren de maakbaarheid van uw ontwerp en gaan meteen aan de slag.

Plaatwerk kanten bij De Cromvoirtse

Bij De Cromvoirtse kunt u uw plaatwerk zeer snel en nauwkeurig laten kanten. Bij De Cromvoirtse gebeurt het kanten van plaatwerk  altijd volgens de laatste stand der techniek.

Het kantwerk gebeurt niet alleen snel en exact op maat, maar ook voordelig. We controleren uw ontwerp voor het kanten altijd eerst op maakbaarheid. Zo voorkomen we dat er plaatwerk afgekeurd moet worden en gaan we verspilling van kostbaar materiaal tegen. Op deze manier kunnen we de kostprijs drukken, ook bij kleine series.

Online kantwerk bestellen via het webportaal

Als u plaatwerk wilt laten kanten, kunt u dat bij De Cromvoirtse 24/7 online calculeren en bestellen. Nadat u uw 2D en 3D files heeft geüpload in ons webportaal, ontvangt u direct een offerte voor het kantwerk per mail. Heeft u zelf geen tekenpakket? Geen probleem. Ook dan kunt u bij ons gewoon plaatwerk laten kanten. In ons webportaal kunt u namelijk direct online eenvoudige kantproducten creëren met WebCad.

  • Kleine series plaatwerk ook voordelig gekant.
  • Korte levertijden, hoge nauwkeurigheid.
  • Scherpe prijzen voor het kanten van plaatwerk.
  • Hoogwaardige kwaliteit bij alle bewerkingen.
  • 24/7 bereikbaar voor aanvragen en bestellingen via het webportaal.

Meer informatie? Neem contact op

Ontvangt u graag meer informatie over plaatwerk laten kanten bij metaalbedrijf De Cromvoirtse? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen of zich aanmelden voor onze Academy.

LATEN WE SAMEN ZAKEN DOEN.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

CONTACT