Plaatzetten

Van een zetting tot complexe producten

Op zoek naar een leverancier die complexe producten met korte levertijd kan plaatzetten? Voor zowel enkelstuks, kleine of grote series? Dan bent u bij metaalbedrijf De Cromvoirtse aan het juiste adres!

Snel plaatzetten bij de Cromvoirtse

U wilt uw snijproduct ook gezet/gekant hebben? Bij De Cromvoirtse sluiten alle bewerkingen naadloos en volautomatisch op elkaar aan: van snijden, zagen of knippen, tot plaatzetten. Of het nu gaat om één enkele zetting of om het plaatzetten/kanten van een complex product. Dat betekent een zeer korte doorlooptijd en dus snelle levertijden. Bovendien zijn onze CNC gestuurde kantbanken voorzien van de modernste snufjes, waardoor omstellen in een handomdraai is geregeld.

Zetwerk voor een scherpe prijs, ook voor kleine series

U kunt uw 2D- en 3D files voor plaatzetten 24/7 uploaden in ons webportaal. De Cromvoirtse doet vooraf simulaties door offline-programmering om de maakbaarheid van uw product te checken. Zo kunnen we onnodige afkeur en uitval van kostbaar materiaal voorkomen. Op die manier kunnen we de kostprijs voor u zo laag mogelijk te houden. Zeker bij kleine series is dat wel zo fijn.

Heeft u geen tekenpakket, of wilt u even snel de prijs opzoeken? Dan kunt u Webcad gebruiken. Met Webcad kunt u snel uw snijwerk en eenvoudig zetwerk/kantwerk creëren en aanvragen.

  • Staal, rvs en aluminium plaatzetten.
  • Snel een offerte voor plaatzetten via ons webportaal. 24/7 bereikbaar.
  • Mogelijkheid tot gebruik Webcad in het webportaal.
  • Vooraf controle maakbaarheid product door offline-programmering.
  • Plaatzetten van grote en kleine series tegen voordelige prijzen.
  • Korte levertijd plaatzetten; ook spoedorders mogelijk.
  • Hoge kwaliteit, uiterste precisie: perfecte verwerking, verpakking en levering.

Vragen en/of opmerkingen?

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over plaatzetten? Neem dan gerust contact op met De Cromvoirtse of meld u aan voor onze Academy.

LATEN WE SAMEN ZAKEN DOEN.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

CONTACT