Plasmasnijden

Hoge kwaliteit metaal laten plasmasnijden bij De Cromvoirtse.

U wilt uw metaal met precisie gesneden hebben? Laat uw producten van aluminium, staal of RVS dan plasmasnijden bij De Cromvoirtse. Onze plasmasnijmachines zorgen voor foutloos snijwerk en een snelle levering.

Aluminium, staal of RVS plasmasnijden

Op het machinepark van De Cromvoirtse staan moderne machines die diverse soorten plasma snijwerk kunnen leveren. Zo kunnen wij staal, aluminium of RVS plasmasnijden met een volledig CNC gestuurde plasmasnijmachine. Deze machine heeft een vermogen van 200 ampère. Staal en RVS plasmasnijden zijn tot 30 mm dikte geen probleem, daarna wordt overgegaan op het autogeensnijden van staal. Het aluminium plasmasnijden wordt tot 15 mm dikte gesneden.

Alle materialen hebben een afmeting van maximaal 6 bij 2 meter. Het is ook mogelijk gaten aan te brengen door middel van plasmasnijden. Hiervoor geldt dat de minimum maat 2 maal de dikte van de plaat is.
Door de plasmasnijder kunnen met hoge snelheden en lage thermische vervorming grote en kleine series gesneden worden. Daarnaast is het plasmasnijden via de Cromvoirtse een goedkope en efficiënte manier van snijden.

Levertijden plasma snijwerk en spoedorders

Na een eindcontrole door ons kunt u binnen 48 uur beschikken over uw snijwerk. Heeft u een spoedorder voor plasmasnijden van aluminium, staal of RVS? Ook dit kunnen wij moeiteloos verwerken! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • RVS, staal of aluminium nauwkeurig laten plasmasnijden.
  • Goedkoopste en snelste manier van snijden.
  • Grote & kleine oplages.
  • Lage thermische vervorming van het materiaal dankzij de zeer geconcentreerde plasmaboog.

Meer weten over plasmasnijden?

Wilt u meer weten over het plasmasnijden van aluminium, staal of RVS en de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op of meld u aan voor De Cromvoirtse Academy.

SPECIFICATIES

Bekijk de specificaties in onderstaande tabel.

RVS Aluminium Staal
Maximale afmeting 6000x2000mm 6000x2000mm 6000x2000mm
Dikte 12mm t/m 30mm 12mm t/m 15mm 12mm t/m 30mm
Kleinste gatdiameter 1,5 x plaatdikte 1,5 x plaatdikte 1,5 x plaatdikte
Toleranties Lengte/breedte:+/- 1,5mm Haaksheid snijranden: +/- 2˚ Let op: gaten kunnen conisch worden.
Opmerkingen Graveren niet mogelijk.
Indicatieve Levertijd 5 werkdagen