Snijwerk kanten

tegen scherpe prijzen

Zoekt u een metaalbedrijf waar u uw snijwerk ook meteen kunt laten kanten? Snijwerk, zaagwerk, knippen en kanten. De robots van De Cromvoirtse doen het allemaal. Met uiterste precisie en met zeer korte levertijden.

Snijwerk laten kanten

Bij metaalbedrijf De Cromvoirtse zijn alle bewerkingen zo veel mogelijk geautomatiseerd. Van snijwerk, zagen of knippen tot kanten/zetten, alles sluit naadloos op elkaar aan. Dat betekent een zeer korte doorlooptijd en dus snelle levering van het eindproduct. Hoe ingewikkeld het kant- en snijwerk ook moge zijn. Wij blijven constant innoveren om zo efficiënt mogelijk te kunnen produceren. U weet dus altijd zeker dat het snijwerk dat u wilt laten kanten, gebeurt volgens de laatste technische ontwikkelingen.

Geef online uw ontwerpen door

Bij De Cromvoirtse kunt u alle bewerkingen 24/7 online bestellen. Ook de module snijwerk kanten is beschikbaar in ons webportaal. Uw 2D- en 3D files kunt u gewoon meesturen. Heeft u zelf geen tekenpakket, dan kunt u het programma Webcad in het webportaal gebruiken. Wij gaan meteen aan de slag nadat we uw ontwerpen gecontroleerd hebben op de maakbaarheid, volledig geautomatiseerd en binnen enkele minuten weet u waar u aan toe bent.. Door uw ontwerpen van te voren te controleren, voorkomen we afkeur en de onnodige verspilling van materiaal. Zo houden we uw kosten laag. Ook bij kleine series!

  • Kanten/zetten van staal, rvs en aluminium.
  • Snel een offerte via het webportaal.
  • Snel een Webcad ontwerp te maken in het webportaal.
  • Maakbaarheid van uw snij- en kantwerk direct gecontroleerd.
  • Korte levertijd snijwerk kanten/zetten; ook spoedorders mogelijk.
  • Exact op maat, perfecte verpakking en levering.

Vragen? Neem gerust contact op

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over snijwerk of het laten kanten van uw snijproducten? Vul dan gerust het contactformulier in of meld u aan voor De Cromvoirtse Academy.

LATEN WE SAMEN ZAKEN DOEN.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

CONTACT