Snijwerk

Precies en kostenefficiënt

U wilt uw metalen plaatwerken met precisie laten snijden? De hypermoderne snijmachines en het volautomatische opslagsysteem van De Cromvoirtse zorgen voor foutloos snijwerk en een snelle levering. U kunt bij ons terecht voor:

  • Plasmasnijden voor kostenefficiënt snijwerk.
  • Autogeensnijden om dikker materiaal op maat te snijden.
  • Voor echt precisiewerk raden we u lasersnijden aan.

Plasmasnijden en autogeensnijden

De Cromvoirtse heeft een volledig CNC gestuurde plasmasnijmachine voor snijwerk van staal en rvs kan tot 30mm dikte. Wilt u dikkere plaatwerken laten snijden? Dat is geen probleem. Dan gaan we gewoon over op autogeensnijden. Plasmasnijden is de snelste en goedkoopste manier van snijden, zowel voor grote als kleine series. Een ander voordeel is dat plasmasnijwerk nauwelijks thermische vervorming van het materiaal tot gevolg heeft.

Lasersnijden

De Cromvoirtse heeft meerdere moderne machines die ingezet kunnen worden voor lasersnijwerk van platen tot wel 4 bij 2 meter. Onze levertijden blijven kort, omdat de machines volledig zelfstandig kunnen werken! Bij De Cromvoirtse kunt u dus verzekerd zijn van zeer precies lasersnijwerk, in verschillende hoeveelheden en groottes, binnen 48 uur geleverd. Wilt u uw product ook laten kanten? Dan heeft u uw bestelling met 5 werkdagen in huis.

Kostenbesparing door efficiënt gebruik restanten

Naast het snijwerk van volledige plaatwerken, snijden we ook restant platen. We hebben een volledig geautomatiseerd opslagsysteem, waardoor we de geschikte restanten snel en gemakkelijk aan uw snijwerklijsten kunnen koppelen. Zo verminderen we niet alleen de hoeveelheid afval, maar zorgen we er meteen voor dat de prijs van ons snijwerk laag blijft. Hierbij speelt het geen rol of u vraagt om grote of kleine series!

De Cromvoirtse kent zowel bij grote, als bij kleine series snijwerk:

  • Korte levertijden.
  • Uiterste precisie.
  • Hoge kwaliteit.
  • Scherpe prijzen.

Bovendien is al het snijwerk via ons online portaal aan te vragen en te bestellen. Binnen enkele minuten ontvangt u een bevestiging op maat en bent u op de hoogte van de mogelijkheden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de verschillende soorten snijwerk die wij bieden? Neem dan contact met ons op of meld u aan voor De Cromvoirtse Academy.

LATEN WE SAMEN ZAKEN DOEN.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

CONTACT