Zagen

Voor metaalzagen bent u bij De Cromvoirtse aan het juiste adres. Vanaf een staafje rond 4 tot een HEA 700, wij zagen het voor u!

Geschikte zaagmachines voor elk product

De Cromvoirtse beschikt over zes verschillende zaagstraten. Door deze diversiteit en enorm grote beschikbare capaciteit, garanderen wij u: de kortste levertijd en de hoogste nauwkeurigheid. Alle machines zijn voorzien van automatische meetsystemen en de meeste zijn CNC gestuurd. Ook zijn enkele machines uitgevoerd met een magazijnbunker, tot wel 14 meter! Hier kunnen wij manloos en tegen de laagste kostprijs metaalzagen.

Kosten besparen met De Cromvoirtse

Log in op onze webportal en klik de juiste producten en zaaghoeken aan. Uw zaaglijst wordt direct aan de juiste zaagmachine gekoppeld. Als u het metaalzagen uitbesteedt aan De Cromvoirtse, wordt uw eigen magazijn overbodig. Reken eens uit hoe groot uw voordeel kan zijn, als u uw eigen magazijn en zaagmachines niet meer nodig heeft! Of wat het kost om iemand in uw magazijn te laten zoeken naar dat ene stukje materiaal, dat toch écht nog ergens moet liggen.

Snelle levertijden

Wij leveren binnen 24 tot 48 uur, keurig verpakt en per order gesorteerd. Voor het metaalzagen van producten uit voorraad wordt u geen restant doorbelast.

Ontvangt u graag meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die metaalzagen biedt? Neem dan contact met ons op of meld u aan voor De Cromvoirtse Academy.

 

 

 
 

Voordelen van metaalzagen

  • Grote reikwijdte.
  • Metaalzagen is erg nauwkeurig.
  • Korte levertijden.
  • Spoedorders metaalzagen mogelijk.
  • Perfect verpakt en afgeleverd.
 
Specificaties

Minimale afmeting

Rond 4

 

Maximale afmeting

700x500mm

 

Verstek

Tussen 30˚ en 90˚

 

Toleranties

+/- 0,5  en +/- 1mm afhankelijk van machine en profielafmeting

Tot vierkant 120mm en rond 150mm tolerantie +/- 0,5mm op aanvraag mogelijk

Opmerking

Afwijkende maten en lengtes op aanvraag.

Levertijd

1-3 werkdagen, grotere hoeveelheid in overleg. (indicatief)

 

De 7 zekerheden van De Cromvoirtse:
24/7 online metaal op maat

24/7 online metaal op maat

Binnen enkele minuten uw maatwerkofferte in de mail. Het 'snel-metaal-op-maat-portaal' van De Cromvoirtse calculeert voor u, volledig geautomatiseerd, alle handels- en maatwerkmogelijkheden. Of het nu gezaagd, geknipt, gesneden of gekant moet zijn, in no-time kunt u verder met een passende offerte. U werkt in 3D, wij denken met u mee! Voor calculaties kunt u naast DXF probleemloos 3D STEP files uploaden. Bestellen is dan nog slechts een muisklik.

Volledig geautomatiseerd track & trace systeem

Volledig geautomatiseerd track & trace systeem

Alle informatie over uw lopende en reeds geleverde orders 'bij de hand' achter uw persoonlijke inlogcode. Wat is de orderstatus? Wat is de prijs? Hoe zag die order er vorige keer ook al weer uit? Tot in detail en overzichtelijk gerangschikt. U vindt het in ons portaal mijn.Cromvoirtse.nl.

Foutloos & efficiënt

Foutloos & efficiënt

De Cromvoirtse beschikt over een ISO 9001:2015 gecertificeerd kwaliteitssysteem en tevens over de EN 1090 certificering. De hoogwaardig geautomatiseerde orderverwerking staat in directe lijn met de geautomatiseerde productie waardoor een foutloze doorloop van uw opdracht gegarandeerd is. Daarnaast vindt er standaard eindcontrole plaats voordat uw goederen verpakt worden. U wilt snel metaal op maat en direct aan de slag, dan moet het ook gewoon kloppen!

Ketengerichte bedrijfsvoering

Ketengerichte bedrijfsvoering

Het kennen van uw bedrijfsprocessen, het hierop zo efficiënt mogelijk inspelen met een lagere kostprijs tot gevolg is ons gezamenlijk doel. Elke levering van De Cromvoirtse moet naadloos overgaan in uw productieproces. Op het juiste moment, de juiste plaats, op de juiste wijze verpakt en desgewenst gesorteerd. Soepel en op rolletjes. Dat is meerwaarde van De Cromvoirtse waar u wat aan heeft!

Snelle levering

Snelle levering

Standaard korte levertijden, het zit in onze genen. Handelsproducten gezaagd of geknipt, binnen 24 uur! Of nog sneller aan onze afhaalbalie. Snijwerk binnen 48 uur. Gesneden én gekant slechts 5 werkdagen. Zo snel, daar zijn we trots op! Ook maatwerk van onze hoogwaardige buislaser Archie wordt door de eigen bezorgdienst of logistieke partner in 5 dagen bezorgd.

Compleet productprogramma

Compleet productprogramma

Onze voorraad is uw magazijn. Zo simpel kan het zijn. Wij zorgen dat het juiste staal, rvs of aluminium beschikbaar is. Snel en goed geleverd. Het volledig ontzorgen van uw voorraadbeheer is waar De Cromvoirtse goed in is. Meer dan 1000 klanten gingen u voor. Logisch want u bespaart direct op magazijn, zaagmachines en medewerkers die op zoek zijn naar net dat ene stukje materiaal dat toch ergens moet liggen...

35 jaar ervaring

35 jaar ervaring

In de afgelopen 35 jaar is de Cromvoirtse uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor de gehele metaalverwerkende industrie van Nederland. Dit is alleen mogelijk geweest door te luisteren naar onze klanten, zinvolle innovatie en op het juiste moment investeren in wat U nodig heeft. 7 dagen per week, 24 uur per dag staan 55 deskundige medewerkers voor u klaar om met het modernste machinepark van Nederland het onmogelijke mogelijk te maken.