De Cromvoirtse vergroot capaciteit met nieuwe uitbreiding in Oisterwijk

Op korte termijn breiden wij onze activiteiten uit door de ingebruikname van een bestaand bedrijfspand direct grenzend aan haar huidige locatie aan de Laarakkerweg. Het besluit om uit te breiden komt voort uit de groeiende behoefte aan ruimte, aangezien de huidige bedrijfshal van ruim 6000 vierkante meter de laatste jaren te krap is geworden. De nieuwe locatie, strategisch gelegen naast de huidige vestiging, biedt de perfecte mogelijkheid om de capaciteit uit te breiden en de dienstverlening te verbeteren.

Met nog een vestiging in Nuth, is er ook gekeken naar de synergie tussen de twee locaties. In Nuth beschikt De Cromvoirtse over twee waterstraalsnijmachines, een kantbank en een complete zaagafdeling met voorraad. Er is besloten om de zaagafdeling en de voorraad van Nuth te integreren met die van Oisterwijk. Daarnaast worden de twee waterstraalsnijmachines naar Oisterwijk verplaatst. De uitbreiding biedt de gelegenheid om de buislaserafdeling te vergroten met een derde machine in het nieuwe pand.

Voor de vestiging in Nuth betekent deze verschuiving dat de productiewerkzaamheden volledig worden stopgezet. Echter, de kantoorfunctie zal behouden blijven en er wordt onderzoek gedaan naar mogelijkheden om passende invullingen te bieden voor de productiemedewerkers. Wat het transport betreft, klanten in Limburg zijn gewend met de eigen vrachtwagen van De Cromvoirtse beleverd te worden, dit blijft onveranderd op dezelfde vertrouwde wijze plaatsvinden. Deze uitbreiding versterkt de positie als een toonaangevende leverancier van metaal op maat en zal bijdragen aan een nog betere service voor alle klanten.