Duurzaam ondernemen in Oisterwijk

In samenwerking met de Gemeente Oisterwijk, DEC Oisterwijk & BCO

Hoe doet De Cromvoirtse dat?

Als ondernemer heb je te maken met uitdagingen op het gebied van duurzaamheid. Het energiezuiniger maken van je bedrijfspand en mogelijke energieopwekking horen daar bij. Met een paar eerste stappen draag je al bij aan een beter milieu. Maar je hebt ook te maken met bedrijfsmatige afwegingen. Hoe ga je hier mee om? Dat vertellen wij u graag.

Een logische stap voor De Cromvoirtse

In de video laten directieleden Ronnie van den Hurk en Janwillem Verschuuren zien hoe ze met zonnepanelen en led-verlichting aan de slag gingen en wat het hen opleverde.

Start op tijd

Zet duurzaamheid op je agenda. Voor de korte termijn bestaan er verschillende mogelijkheden om kleinere investeringen terug te verdienen. De tip van Janwillem: zorg dat je op tijd start en een plan klaar hebt liggen voor zwaardere investeringen.

Zelf aan de slag?

Hebben wij  je aan het denken gezet? Zonnepanelen, isolatie, ledverlichting, allemaal voorbeelden van duurzame stappen die ook jij kunt zetten met je bedrijf.  Je kunt er meer over lezen op onze pagina: Duurzaam Ondernemen

Binnen de Gemeente Oisterwijk kunnen bedrijven contact opnemen met DEC-Oisterwijk. Zij geven een onafhankelijk en persoonlijk advies over energie besparen en opwekken.