Nieuws

Nieuws


Ontvang gratis toegangskaarten voor ESEF beurs 2018

Van 20 t/m 23 maart kunt u ons vinden op de ESEF beurs. Deze beurs vindt elke 2 jaar plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. U kunt ons vinden op stand 01D021.

Klik op lees verder als u zich wilt registreren om een toegangskaart te ontvangen.

Lees verder »

Gewijzigde openingstijden

Op vrijdag 22 december zijn wij vanaf 12:00u gesloten ivm onze jaarlijkse kerstlunch. Ook op zaterdag 30 december zijn wij gesloten.
Verder blijven onze openingstijden ongewijzigd. Wel dient u er rekening mee te houden dat we over minder capaciteit en transport beschikken tussen 27 december en 2 januari.

Lees verder »

De Cromvoirtse één van de beste drie “Smart Manufacturers” van Nederland!

Tijdens de uitreiking van de Metaalunie Smart Manufacturing Award is De Cromvoirtse gisteren genomineerd tot één van de beste drie “Smart Manufacturers” van Nederland.

Lees verder »

Delegatie EZ op bezoek in kader van Smart Industry

Als Ambassadeur van Smart Industry mochten we een delegatie van het Ministerie van Economische Zaken welkom heten.

Lees verder »

Verlies gewaardeerde collega

Met grote verslagenheid hebben wij donderdag 1 oktober kennis moeten nemen van het plotseling overlijden van onze collega Gilbert Kaspers. Zijn uitvaart is donderdag 8 oktober. Op deze dag zijn wij niet gesloten maar zal er een minimale bezetting zijn.

Lees verder »

Uniek! Alle handel- en bewerkingsmogelijkheden vanaf nu in ons portaal!

Afgelopen jaar heeft u kennis mogen maken met ons nieuwe webportaal. In fases zijn er steeds meer mogelijkheden bijgekomen. Zo kunt u zowel offertes als orders plaatsen voor snij en/of zetwerk, knippen, handel, zaagwerk, nabewerkingen toevoegen en zelf eenvoudige producten ontwerpen in webcad. Om ons totaalpakket compleet te maken kunt u vanaf nu ook buislasersnijden aanvragen en in order plaatsen.
Zo kunt u snel en eenvoudig gebruik maken van alle mogelijkheden die De Cromvoirtse u kan bieden!
Vanaf nu ontvangt u dus uw totale offerte binnen enkele minuten!

Lees verder »

De Cromvoirtse & Smart Industry

 

Lees verder »

Wie zijn wij

De Cromvoirtse bestaat sinds 1982. Begonnen als ijzerhandel in eerste en tweede keus ijzer voor de regio is het vandaag de dag een staalservicecenter waar de klant centraal staat. Samen met een team van 40 medewerkers willen we dagelijks hoog presteren op service en kwaliteit.

Lees verder »

De Cromvoirtse in het nieuws


De Cromvoirtse: Mens en robot

Artikel Regio Business juli 2017

‘Ik kom hier wel eens in het weekend, wanneer in de fabriekshal geen mensen zijn, terwijl alle robots en machines werken. Dat is een machtig gezicht.’ In gesprek met Ronnie van den Hurk (49) en Janwillem Verschuuren (50), die samen de directie van metaalbedrijf De Cromvoirtse vormen.

Lees verder »

Smart manufactering is vooral gezond boerenverstand

Metaal & Techniek april 2017

“Smart manufacturing? Dat is vooral gezond boerenverstand: altijd logisch en slimmer denken.” Aan het woord is het directie-duo Ronnie van den Hurk en Janwillem Verschuuren van De Cromvoirtse. Het metaalservicecenter werkt al ruim een decennium gestaag aan automatisering en digitalisering van het order- en productieproces. “De functie van de mens in de fabriek verschuift­ naar controle van product en proces.”

Lees verder »

De Cromvoirtse zet grote stap in plaatwerkfabriek van de toekomst

Vijf jaar nadat Ronnie van den Hurk en Janwillem Verschuuren van De Cromvoirtse zijn begonnen met de inrichting van hun plaatwerkfabriek van de toekomst, hebben ze daarin opnieuw een grote stap gemaakt. Sinds enkele maanden functioneert het Astes4Sort uitsorteersysteem voor gesneden plaatuitslagen. “We kunnen nu veel orders tegelijk geautomatiseerd op klantniveau uitsorteren.”

Lees verder »

Wanneer moet je inzetten op smart industry?

Arikel in Made in NL:

Nu de technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, worstelen veel bedrijven met de vraag in welke mate ze moeten inzetten op smart industry. Zo ook metaalbedrijf De Cromvoirtse.

Lees verder »

Jaarevent Smart Industry 2017 komt er aan!

Het jaarevent Smart Industry 2017 vindt plaats op donderdagmiddag 16 februari 2017 in Media Plaza Jaarbeurs Utrecht. Het programma staat dit jaar in het teken van Slimmer Netwerken.
We starten om 13.00 uur en sluiten om 17.30 uur af met een borrel.

Lees verder »

De Cromvoirtse districtswinnaar Metaalunie Smart Manufacturing Award

De districtswinnaars van de Metaalunie Smart Manufacturing Award zijn bekend. De jury, onder leiding van Jan Post, Philips Consumer Lifestyle, heeft op 6 december jl. alle inzendingen beoordeeld. Alle districtswinnaars gaan automatisch ook door naar de landelijke finale op 23 maart 2017.

Lees verder »

BOB Debat: Houd je doel voor ogen

Ondanks de enorme populariteit bestaat er nog veel onduidelijkheid over Industrial Internet of Things (IIoT). Wat is IIoT nu eigenlijk en welke kansen en bedreigingen liggen er voor producenten? Gespreksleider Hanneke van Oirsouw (GROEIkwadraat) verheugt zich op de verdieping van het thema. Moeten we er uiteindelijk allemaal in mee om klaar te zijn voor de toekomst?

Lees verder »

Automatisch magazijn uniek op de wereld

Op de website van Smart Industry staat Janwillem Verschuuren in de spotlight. 'Om 23:00u bestellen en om 07:00u ligt het klaar, dat is mijn droom'

 

Lees verder »

Metaal op maat en korte productietijden

Robots en mensen werken hand in hand bij metaalbedrijf De Cromvoirtse. Klanten hoeven daardoor zelf geen voorraad meer aan te houden. ‘Niemand gaat nog 3 maanden wachten op één onderdeel uit China als hij het snel om de hoek kan halen.’

Lees verder »

‘Alles wat met software en automatisering efficiënter kan, pakken we op’

In Metaalnieuws deze maand een artikel over onze automatisering.

Lees verder »

Smart Industry maakt De Cromvoirtse tot het summum van Lean!

Op het onafhankelijke kennisplatform; www.procesverbeteren.nl een interessant artikel over Smart Industry en Lean manufacturing bij De Cromvoirtse.

 

Lees verder »

Webportaal van De Cromvoirtse is compleet

Op de voorpagina van Metaalnieuws een artikel over ons webportaal!

Lees verder »

Liever investeren in een robot dan in een vakantie naar Hawaii

Ronnie en Janwillem spreken openhartig over hun passie. Mooi artikel in regio Business van september/oktober

Lees verder »

BOB Debat: Hoe kom ik aan geld?

Brussel biedt ondernemers ongekende kansen, dat klinkt fantastisch, maar waar liggen die kansen dan? In aanbestedingen en subsidies? En zijn die ook binnen te halen door de kleine en middelgrote ondernemer? Met de opmerking ‘Ik ben niet van de subsidies’ zet Jan Melis (Melis Gieterijen Tilburg) de toon van dit debat dat geleid wordt door Hanneke van Oirsouw (GROEIkwadraat). Andere ondernemers zijn het met hem eens en snappen bijvoorbeeld niet waarom ze subsidie kunnen krijgen voor een innovatie die ze sowieso moeten doen. Ook blijkt dat ze veel subsidies en organisaties die zich hiermee bezighouden, niet kennen.

Lees verder »

Brabants Dagblad - De Ondernemer

De Cromvoirtse staat in het Brabants dagblad van 20 september in de speciale bijlage “De Ondernemer”.
Deze editie gaat specifiek over de maakindustrie in Brabant. De maakindustrie is belangrijk voor de economie van ons land. Volgens onderzoek van SER Brabant is onze provincie inmiddels uitgegroeid tot industrieel trekpaard van de Nederlandse economie.
We zijn dan ook trots dat we met dit artikel de aandacht mogen vestigen op deze industrie.

 

Lees verder »

De 7 zekerheden van De Cromvoirtse:
24/7 online metaal op maat

24/7 online metaal op maat

Binnen enkele minuten uw maatwerkofferte in de mail. Het 'snel-metaal-op-maat-portaal' van De Cromvoirtse calculeert voor u, volledig geautomatiseerd, alle handels- en maatwerkmogelijkheden. Of het nu gezaagd, geknipt, gesneden of gekant moet zijn, in no-time kunt u verder met een passende offerte. U werkt in 3D, wij denken met u mee! Voor calculaties kunt u naast DXF probleemloos 3D STEP files uploaden. Bestellen is dan nog slechts een muisklik.

Volledig geautomatiseerd track & trace systeem

Volledig geautomatiseerd track & trace systeem

Alle informatie over uw lopende en reeds geleverde orders 'bij de hand' achter uw persoonlijke inlogcode. Wat is de orderstatus? Wat is de prijs? Hoe zag die order er vorige keer ook al weer uit? Tot in detail en overzichtelijk gerangschikt. U vindt het in ons portaal mijn.Cromvoirtse.nl.

Foutloos & efficiënt

Foutloos & efficiënt

De Cromvoirtse beschikt over een ISO 9001:2015 gecertificeerd kwaliteitssysteem en tevens over de EN 1090 certificering. De hoogwaardig geautomatiseerde orderverwerking staat in directe lijn met de geautomatiseerde productie waardoor een foutloze doorloop van uw opdracht gegarandeerd is. Daarnaast vindt er standaard eindcontrole plaats voordat uw goederen verpakt worden. U wilt snel metaal op maat en direct aan de slag, dan moet het ook gewoon kloppen!

Ketengerichte bedrijfsvoering

Ketengerichte bedrijfsvoering

Het kennen van uw bedrijfsprocessen, het hierop zo efficiënt mogelijk inspelen met een lagere kostprijs tot gevolg is ons gezamenlijk doel. Elke levering van De Cromvoirtse moet naadloos overgaan in uw productieproces. Op het juiste moment, de juiste plaats, op de juiste wijze verpakt en desgewenst gesorteerd. Soepel en op rolletjes. Dat is meerwaarde van De Cromvoirtse waar u wat aan heeft!

Snelle levering

Snelle levering

Standaard korte levertijden, het zit in onze genen. Handelsproducten gezaagd of geknipt, binnen 24 uur! Of nog sneller aan onze afhaalbalie. Snijwerk binnen 48 uur. Gesneden én gekant slechts 5 werkdagen. Zo snel, daar zijn we trots op! Ook maatwerk van onze hoogwaardige buislaser Archie wordt door de eigen bezorgdienst of logistieke partner in 5 dagen bezorgd.

Compleet productprogramma

Compleet productprogramma

Onze voorraad is uw magazijn. Zo simpel kan het zijn. Wij zorgen dat het juiste staal, rvs of aluminium beschikbaar is. Snel en goed geleverd. Het volledig ontzorgen van uw voorraadbeheer is waar De Cromvoirtse goed in is. Meer dan 1000 klanten gingen u voor. Logisch want u bespaart direct op magazijn, zaagmachines en medewerkers die op zoek zijn naar net dat ene stukje materiaal dat toch ergens moet liggen...

35 jaar ervaring

35 jaar ervaring

In de afgelopen 35 jaar is de Cromvoirtse uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor de gehele metaalverwerkende industrie van Nederland. Dit is alleen mogelijk geweest door te luisteren naar onze klanten, zinvolle innovatie en op het juiste moment investeren in wat U nodig heeft. 7 dagen per week, 24 uur per dag staan 55 deskundige medewerkers voor u klaar om met het modernste machinepark van Nederland het onmogelijke mogelijk te maken.