Nieuws

Al het laatste nieuws en aankondigingen van evenementen

 • Bezoek ons op ESEF: stand 10.D040

  Van dinsdag 30 augustus tot en met vrijdag 2 september kunt u onze stand bezoeken tijdens de ESEF maakindustrie beurs, in de Jaarbeurs in Utrecht.
  Vraag hier uw gratis kaarten aan.

  LEES MEER
 • Niet ver van het ideaalplaatje

  Robots rule the world, eh… De Cromvoirtse. Net als automatisering. Een vernuftig webportaal biedt met slechts één knop een offerte op maat. We werken aan een mooi samenspel tussen robotisering en automatisering plus mensenwerk

  LEES MEER
 • Zo komt robot ook bij kleinste serie tot z’n recht

  Ze hadden bij metaalbewerkingsbedrijf De Cromvoirtse in Oisterwijk heus al wel gedacht aan de inziet van robots bij het kantproces. Maar goed, die programmeertijden: met de vele uiteenlopende, kleine series waren die veel te lang.

  LEES MEER
 • 40 jarig bestaan gevierd met open dag

  Op zaterdag 21 mei vierden wij ons 40 jarig bestaan met een open dag. We mogen terug kijken op een drukbezocht en zeer geslaagd jubileum feest. Lees hier een kort verslag en bekijk een aantal foto’s van deze feestelijke dag.

  LEES MEER
 • Gaat het weer een beetje meneer van den Hurk?

  De column van Ronnie van den Hurk is al lange tijd te vinden in het vakblad Metaalnieuws. Dit jaar bestaat Metaalnieuws 20 jaar, reden voor een speciale editie.
  Een blik terug in de tijd maar ook in de toekomst.

  LEES MEER
 • 2022 Goed beginnen met Ulti-Form buigcel

  De Cromvoirtse heeft bij LVD twee gerobotiseerde buigcellen besteld. Naast de kleine Dyna-Cell gaat ook de uitgebreide Ulti-Form buigcel in de fabriek van De Cromvoirtse geïnstalleerd worden begin 2022. Dit is de eerste Ulti-Form die in de Benelux wordt geleverd.

  LEES MEER
 • Eerste 15 kW fiberlaser in de Benelux

  De eerste lasersnijmachine met 15 kW vermogen in de Benelux komt te staan in Oisterwijk. Deze ByStar Fiber met een formaat van 4 x 2 meter zal worden gekoppeld aan het volautomatische platenmagazijn. De laser is een vervangingsinvestering die tegelijkertijd voor veel extra snijcapaciteit zorgt.

  LEES MEER
 • De Cromvoirtse: Het kan wél

  Ronnie van den Hurk was zelf bijna verbaasd toen hij zag hoeveel De Cromvoirtse het afgelopen jaar toch weer heeft geïnvesteerd. ‘Er is nog veel te winnen op gebied van digitale communicatie. Slim samenwerken is geen kwestie van plug and play.’

  LEES MEER
 • Duurzaam ondernemen in Oisterwijk

  Als ondernemer heb je te maken met uitdagingen op het gebied van duurzaamheid. Het energiezuiniger maken van je bedrijfspand en mogelijke energieopwekking horen daar bij. Maar je hebt ook te maken met bedrijfsmatige afwegingen. Hoe ga je hier mee om?

  LEES MEER
 • Persoonlijk contact onvervangbaar

  Een jaar ondernemen in coronatijd. Grote kans dat je werk als ondernemer er anders uitziet dan voorheen. Want wat zijn de gevolgen in jouw sector? En waar ontstaan er kansen? We vragen diverse Brabantse ondernemers hoe ze met deze uitdagingen omgaan.

  LEES MEER