Nieuws

Al het laatste nieuws en aankondigingen van evenementen

 • Open dag 21 mei

  Noteer het in de agenda! Op zaterdag 21 mei vieren wij ons 40 jarig bestaan met een open dag.
  We laten u graag ons machinepark in bedrijf zien tijdens een persoonlijke rondleiding.
  Tussen 10:00u & 16:00u ontvangen wij u graag aan de Laarakkerweg 18 in Oisterwijk.

  LEES MEER
 • Gaat het weer een beetje meneer van den Hurk?

  De column van Ronnie van den Hurk is al lange tijd te vinden in het vakblad Metaalnieuws. Dit jaar bestaat Metaalnieuws 20 jaar, reden voor een speciale editie.
  Een blik terug in de tijd maar ook in de toekomst.

  LEES MEER
 • 2022 Goed beginnen met Ulti-Form buigcel

  De Cromvoirtse heeft bij LVD twee gerobotiseerde buigcellen besteld. Naast de kleine Dyna-Cell gaat ook de uitgebreide Ulti-Form buigcel in de fabriek van De Cromvoirtse geïnstalleerd worden begin 2022. Dit is de eerste Ulti-Form die in de Benelux wordt geleverd.

  LEES MEER
 • Eerste 15 kW fiberlaser in de Benelux

  De eerste lasersnijmachine met 15 kW vermogen in de Benelux komt te staan in Oisterwijk. Deze ByStar Fiber met een formaat van 4 x 2 meter zal worden gekoppeld aan het volautomatische platenmagazijn. De laser is een vervangingsinvestering die tegelijkertijd voor veel extra snijcapaciteit zorgt.

  LEES MEER
 • De Cromvoirtse: Het kan wél

  Ronnie van den Hurk was zelf bijna verbaasd toen hij zag hoeveel De Cromvoirtse het afgelopen jaar toch weer heeft geïnvesteerd. ‘Er is nog veel te winnen op gebied van digitale communicatie. Slim samenwerken is geen kwestie van plug and play.’

  LEES MEER
 • Duurzaam ondernemen in Oisterwijk

  Als ondernemer heb je te maken met uitdagingen op het gebied van duurzaamheid. Het energiezuiniger maken van je bedrijfspand en mogelijke energieopwekking horen daar bij. Maar je hebt ook te maken met bedrijfsmatige afwegingen. Hoe ga je hier mee om?

  LEES MEER
 • Persoonlijk contact onvervangbaar

  Een jaar ondernemen in coronatijd. Grote kans dat je werk als ondernemer er anders uitziet dan voorheen. Want wat zijn de gevolgen in jouw sector? En waar ontstaan er kansen? We vragen diverse Brabantse ondernemers hoe ze met deze uitdagingen omgaan.

  LEES MEER
 • Nieuwe webportaal bespaart klant veel tijd

  De Cromvoirtse heeft zijn nieuwe webportaal in gebruik genomen waarin klanten offertes kunnen opvragen en bestellingen kunnen plaatsen. De grootste winst ten opzichte van het oude portaal is de automatische herkenning van 3D-files.

  LEES MEER
 • Ondernemen in crisistijd. Een artikel van Regio Business

  De coronacrisis raakt de economie hard; Hoe gaan ondernemers in Brabant hiermee om? In dit artikel van Regio Business komen verschillende ondernemers aan het woord.

  LEES MEER
 • De Cromvoirtse levert nu ook snel watersnijwerk op maat

  Bij de vestiging van De Cromvoirtse in het Limburgse Nuth is sinds kort een gloednieuwe waterstraalsnijmachine volledig operationeel.

  LEES MEER