Nieuws

Al het laatste nieuws en aankondigingen van evenementen

 • Dag van de Techniek: 17 juni

  Kom een kijkje nemen bij ons en andere bedrijven in de maakindustrie tijdens: Dag van de Techniek op zaterdag 17 juni! We bieden leuke activiteiten voor jeugdige techneuten. Benieuwd naar welke activiteiten wij bieden en welke bedrijven er nog meer meedoen, lees dan snel verder.

  LEES MEER
 • Bezoek gratis de Maakindustrie EXPO

  10 & 11 mei in Hardenberg.
  Bezoek ons op stand: 7.A138
  En laat u verrassen en inspireren op een beursvloer vol met slimme oplossingen en innovatie op het gebied van digitalisering robotica procesoptimalisatie en productieverbeteringen.

  LEES MEER
 • Webportaal: In enkele kliks bestellen dankzij CSV

  Heeft u al ervaren hoe makkelijk bestellen is wanneer u gebruik maakt van CSV bestanden? Of wilt u graag meer weten hoe dit in zijn werk gaat? Wij helpen u natuurlijk graag. Dat is service waar u op mag vertrouwen!

  LEES MEER
 • De Nederlandse Metaaldagen in den Bosch

  Bezoek ons op stand: 7.A120
  En laat u verrassen en inspireren op een beursvloer vol met slimme oplossingen en innovatie op het gebied van digitalisering robotica procesoptimalisatie en productieverbeteringen.

  LEES MEER
 • Plasmasnijden en Autogeen snijden

  Er zijn veel verschillende technieken voor het bewerken van de metaalproducten staal, aluminium en RVS. Twee bekende en veelgebruikte technieken zijn plasmasnijden en autogeen snijden. In deze blog leest u meer over de vormen plasmasnijden en autogeen snijden.

  LEES MEER
 • Primeur! Omax Optimax 60X watersnijmachine

  De Optimax 60X watersnijmachine is het nieuwste model van Omax. Met trots mogen we aankondigen dat het eerste model van de Benelux bij ons operationeel is. Met deze 2e watersnijmachine vergroten we onze capaciteit.

  LEES MEER
 • Bezoek ons op ESEF: stand 10.D040

  Van dinsdag 30 augustus tot en met vrijdag 2 september kunt u onze stand bezoeken tijdens de ESEF maakindustrie beurs, in de Jaarbeurs in Utrecht.
  Vraag hier uw gratis kaarten aan.

  LEES MEER
 • Niet ver van het ideaalplaatje

  Robots rule the world, eh… De Cromvoirtse. Net als automatisering. Een vernuftig webportaal biedt met slechts één knop een offerte op maat. We werken aan een mooi samenspel tussen robotisering en automatisering plus mensenwerk

  LEES MEER
 • Zo komt robot ook bij kleinste serie tot z’n recht

  Ze hadden bij metaalbewerkingsbedrijf De Cromvoirtse in Oisterwijk heus al wel gedacht aan de inziet van robots bij het kantproces. Maar goed, die programmeertijden: met de vele uiteenlopende, kleine series waren die veel te lang.

  LEES MEER
 • 40 jarig bestaan gevierd met open dag

  Op zaterdag 21 mei vierden wij ons 40 jarig bestaan met een open dag. We mogen terug kijken op een drukbezocht en zeer geslaagd jubileum feest. Lees hier een kort verslag en bekijk een aantal foto’s van deze feestelijke dag.

  LEES MEER