Nieuws

Al het laatste nieuws en aankondigingen van evenementen

 • Bestel je gratis ticket voor de Maakindustrie Expo

  Maakindustrie Expo biedt bezoekers een divers aanbod aan exposanten die in elke stap van het proces kunnen ondersteunen. Van het ontwerpen van een prototype tot het optimaliseren van de productie.
  Evenementenhal Hardenberg – 15 en 16 mei 2024 – standnummer 252

  LEES MEER
 • Bezoek ons op ESEF in de Jaarbeurs te Utrecht

  ESEF Maakindustrie is de meest toonaangevende vakbeurs voor succesvolle, duurzame en innovatieve maakoplossingen. Hier haal je jouw kennis op tijdens inhoudelijke sessies, workshops en activiteiten. Van 12 t/m 15 maart 2024 bij Jaarbeurs, Utrecht.

  LEES MEER
 • De Cromvoirtse vergroot capaciteit met nieuwe uitbreiding in Oisterwijk

  Op korte termijn breiden wij onze activiteiten uit door de ingebruikname van een bestaand bedrijfspand direct grenzend aan haar huidige locatie aan de Laarakkerweg. Dit biedt de perfecte mogelijkheid om de capaciteit uit te breiden.

  LEES MEER
 • Groene Pluim voor De Cromvoirtse

  Uit handen van wethouder Eric Logister ontving directeur Ronnie van den Hurk op 6 oktober de eerste Groene Pluim in de Gemeente Oisterwijk. Een prachtige onderscheiding voor hetgeen De Cromvoirtse de afgelopen jaren gerealiseerd heeft op het gebied van duurzaamheid.

  LEES MEER
 • Dag van de Techniek: 17 juni

  Kom een kijkje nemen bij ons en andere bedrijven in de maakindustrie tijdens: Dag van de Techniek op zaterdag 17 juni! We bieden leuke activiteiten voor jeugdige techneuten. Benieuwd naar welke activiteiten wij bieden en welke bedrijven er nog meer meedoen, lees dan snel verder.

  LEES MEER
 • Bezoek gratis de Maakindustrie EXPO

  10 & 11 mei in Hardenberg.
  Bezoek ons op stand: 7.A138
  En laat u verrassen en inspireren op een beursvloer vol met slimme oplossingen en innovatie op het gebied van digitalisering robotica procesoptimalisatie en productieverbeteringen.

  LEES MEER
 • Webportaal: In enkele kliks bestellen dankzij CSV

  Heeft u al ervaren hoe makkelijk bestellen is wanneer u gebruik maakt van CSV bestanden? Of wilt u graag meer weten hoe dit in zijn werk gaat? Wij helpen u natuurlijk graag. Dat is service waar u op mag vertrouwen!

  LEES MEER
 • De Nederlandse Metaaldagen in den Bosch

  Bezoek ons op stand: 7.A120
  En laat u verrassen en inspireren op een beursvloer vol met slimme oplossingen en innovatie op het gebied van digitalisering robotica procesoptimalisatie en productieverbeteringen.

  LEES MEER
 • Plasmasnijden en Autogeen snijden

  Er zijn veel verschillende technieken voor het bewerken van de metaalproducten staal, aluminium en RVS. Twee bekende en veelgebruikte technieken zijn plasmasnijden en autogeen snijden. In deze blog leest u meer over de vormen plasmasnijden en autogeen snijden.

  LEES MEER
 • Primeur! Omax Optimax 60X watersnijmachine

  De Optimax 60X watersnijmachine is het nieuwste model van Omax. Met trots mogen we aankondigen dat het eerste model van de Benelux bij ons operationeel is. Met deze 2e watersnijmachine vergroten we onze capaciteit.

  LEES MEER