Open dag

Ons 35-jarig bestaan hebben we grandioos mogen vieren samen met onze klanten, relaties en geïnteresseerden. Onze fabriek zag er uit om door een ringetje te halen en alles was tot in de puntjes verzorgd. Midden in onze productiehal was een feestplein herrezen waar omheen alle machines in werking waren. Fantastisch om te zien en te beleven.


Op vrijdag 19 mei bezochten honderden klanten en relaties onze prachtige fabriek waar ze een rondleiding kregen van toegewijde medewerkers.  Van commercieel medewerker tot aan chauffeur iedereen hier kan vertellen wat De Cromvoirtse doet en waar we voor staan.

Ronnie van den Hurk en Janwillem Verschuuren blikten samen met de genodigden terug op de succesvolle historie en ze gaven op eigen wijze (of eigenwijze?) manier aan hoe verder te groeien in de toekomst.

 

De ontwikkelingen in de toekomst gaan veel sneller dan iedereen denkt. Gastspreker Maarten Steinbuch,  hoogleraar industriële automatisering aan de Technische Universiteit Eindhoven,  gaf stof tot nadenken.  “De snelheid van de veranderingen gaat toenemen omdat de technologie exponentieel snel groeit.” Deze veranderingen zullen voor iedereen van invloed zijn, Denk aan de mobiele telefoon, het onbemand autorijden (“in 2020 zullen er al auto’s zijn die een half uur onbemand op de snelweg kunnen rijden”) en robots die operaties uitvoeren (“er zijn nu al robots die nauwkeuriger opereren dan een chirurg”).Maarten eindigde zijn lezing met deze mooie woorden “We staan aan het begin van hele mooie ontwikkelingen in de technologie. En in Brabant zitten we in het hart daarvan."

Na afloop van het officiële gedeelte werd de roldeur opengezet en werd een feestelijk plein onthuld waar iedereen kon genieten van heerlijk eten en een avondzonnetje.

 

Op zaterdag 20 mei werd de open dag druk bezocht en konden bezoekers wederom alle machines in werking zien. Na een rondleiding door de fabriek konden bezoekers afsluiten met een hapje en een drankje op het feestplein.

  

Ter afsluiting hebben we met alle medewerkers genoten van een heerlijke bbq, zon en goede muziek van Duo Puur.

 

We kijken met trots terug hoe we als team twee fantastische dagen hebben neergezet.

 

De 7 zekerheden van De Cromvoirtse:
24/7 online metaal op maat

24/7 online metaal op maat

Binnen enkele minuten uw maatwerkofferte in de mail. Het 'snel-metaal-op-maat-portaal' van De Cromvoirtse calculeert voor u, volledig geautomatiseerd, alle handels- en maatwerkmogelijkheden. Of het nu gezaagd, geknipt, gesneden of gekant moet zijn, in no-time kunt u verder met een passende offerte. U werkt in 3D, wij denken met u mee! Voor calculaties kunt u naast DXF probleemloos 3D STEP files uploaden. Bestellen is dan nog slechts een muisklik.

Volledig geautomatiseerd track & trace systeem

Volledig geautomatiseerd track & trace systeem

Alle informatie over uw lopende en reeds geleverde orders 'bij de hand' achter uw persoonlijke inlogcode. Wat is de orderstatus? Wat is de prijs? Hoe zag die order er vorige keer ook al weer uit? Tot in detail en overzichtelijk gerangschikt. U vindt het in ons portaal mijn.Cromvoirtse.nl.

Foutloos & efficiƫnt

Foutloos & efficiƫnt

De Cromvoirtse beschikt over een ISO 9001:2015 gecertificeerd kwaliteitssysteem en tevens over de EN 1090 certificering. De hoogwaardig geautomatiseerde orderverwerking staat in directe lijn met de geautomatiseerde productie waardoor een foutloze doorloop van uw opdracht gegarandeerd is. Daarnaast vindt er standaard eindcontrole plaats voordat uw goederen verpakt worden. U wilt snel metaal op maat en direct aan de slag, dan moet het ook gewoon kloppen!

Ketengerichte bedrijfsvoering

Ketengerichte bedrijfsvoering

Het kennen van uw bedrijfsprocessen, het hierop zo efficiënt mogelijk inspelen met een lagere kostprijs tot gevolg is ons gezamenlijk doel. Elke levering van De Cromvoirtse moet naadloos overgaan in uw productieproces. Op het juiste moment, de juiste plaats, op de juiste wijze verpakt en desgewenst gesorteerd. Soepel en op rolletjes. Dat is meerwaarde van De Cromvoirtse waar u wat aan heeft!

Snelle levering

Snelle levering

Standaard korte levertijden, het zit in onze genen. Handelsproducten gezaagd of geknipt, binnen 24 uur! Of nog sneller aan onze afhaalbalie. Snijwerk binnen 48 uur. Gesneden én gekant slechts 5 werkdagen. Zo snel, daar zijn we trots op! Ook maatwerk van onze hoogwaardige buislaser Archie wordt door de eigen bezorgdienst of logistieke partner in 5 dagen bezorgd.

Compleet productprogramma

Compleet productprogramma

Onze voorraad is uw magazijn. Zo simpel kan het zijn. Wij zorgen dat het juiste staal, rvs of aluminium beschikbaar is. Snel en goed geleverd. Het volledig ontzorgen van uw voorraadbeheer is waar De Cromvoirtse goed in is. Meer dan 1000 klanten gingen u voor. Logisch want u bespaart direct op magazijn, zaagmachines en medewerkers die op zoek zijn naar net dat ene stukje materiaal dat toch ergens moet liggen...

35 jaar ervaring

35 jaar ervaring

In de afgelopen 35 jaar is de Cromvoirtse uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor de gehele metaalverwerkende industrie van Nederland. Dit is alleen mogelijk geweest door te luisteren naar onze klanten, zinvolle innovatie en op het juiste moment investeren in wat U nodig heeft. 7 dagen per week, 24 uur per dag staan 55 deskundige medewerkers voor u klaar om met het modernste machinepark van Nederland het onmogelijke mogelijk te maken.