Over Ons

Maak kennis met een van de meest geavanceerde metaalbedrijven van Nederland

Metaalbedrijf De Cromvoirtse is een van de meest innovatieve metaalbedrijven van Nederland. In de afgelopen 37 jaar is het metaalbedrijf uitgegroeid tot een belangrijke en betrouwbare partner voor de hele Nederlandse metaalverwerkende industrie. Dat is alleen mogelijk geweest door te luisteren naar onze klanten en op het juiste moment te investeren in wat zíj nodig hebben. “Je moet altijd meerdere jaren vooruit kijken en blijven investeren”, aldus de directeur-eigenaars Janwillem Verschuuren en Ronnie van den Hurk, “Alleen dan kun je voorop lopen”.

Aan de Laarakkerweg in Oisterwijk beschikt metaalbedrijf De Cromvoirtse over een hal van zo’n 6000m². Wanneer u een bestelling plaatst op de webportal van ons metaalbedrijf, koppelen we het benodigde materiaal meteen aan de juiste machine. Robots brengen de platen volledig geautomatiseerd naar de machines. Daar worden de platen bewerkt tot de onderdelen die u heeft besteld. U kunt ook ‘s avonds of in het weekend een bestelling plaatsen. De Cromvoirtse gaat er direct mee aan de slag, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Wilt u zien hoe dat in zijn werk gaat? Klik dan hier om een korte video te zien van onze fabriek van de toekomst.

Smart Industry, LEAN, Industrie 4.0, Brainport Industries. Een aantal namen voor de trend van automatisering en delen van kennis bij industriële fabricagetechnieken.

De Cromvoirtse is een actieve partner in het delen van kennis en het faciliteren van onderzoek. Zodoende zijn we dan ook trotse ambassadeur van Smart Industry en lid van Brainport Industries. Wilt u meer weten over deze organisaties en wat ze bieden? Klik dan op onderstaand logo om door te gaan naar de site.

 

 

 

 

LATEN WE SAMEN ZAKEN DOEN.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

CONTACT