Over Ons

Maak kennis met een van de meest geavanceerde metaalbewerkers van Nederland

Metaalbedrijf De Cromvoirtse is een van de meest innovatieve metaalbewerkers van Nederland. In de afgelopen 41 jaar is De Cromvoirtse in Oisterwijk uitgegroeid tot een belangrijke en betrouwbare partner voor de hele Nederlandse metaalverwerkende industrie. Dat is alleen mogelijk geweest door te luisteren naar onze klanten en op het juiste moment te investeren in wat zíj nodig hebben. “Je moet altijd meerdere jaren vooruit kijken en blijven investeren”, aldus de directeur-eigenaars Janwillem Verschuuren en Ronnie van den Hurk, “Alleen dan kun je voorop lopen”. Door deze investeringen is metaal- en staalbewerker De Cromvoirtse in Oisterwijk al jarenlang een bekend en vertrouwd begrip in de metaalbewerkingsindustrie.

Automatisering bij metaalbewerker De Cromvoirtse

De Cromvoirtse heeft in Nederland twee vestigingen, één in Oisterwijk en één in Nuth. Over beide vestigingen beschikken we over een bedrijfsoppervlak van 9000 m2. Wanneer u een bestelling plaatst op ons webportal, koppelen we het benodigde materiaal meteen aan de juiste machine. Robots brengen de platen volledig geautomatiseerd naar de machines. Daar worden de platen bewerkt tot de onderdelen die u heeft besteld. Dit maakt De Cromvoirtse tot een van de meest geavanceerde en geautomatiseerde metaalbewerkers van Nederland. Het is zelfs mogelijk om ‘s avonds of in het weekend een bestelling te plaatsen. De Cromvoirtse gaat er direct mee aan de slag, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Wilt u zien hoe automatisering bij metaalbewerker De Cromvoirtse in zijn werk gaat? Klik dan hier om een korte video te zien van onze fabriek van de toekomst.

De Cromvoirtse innoveert constant

Als metaal- en staalbewerker zijn wij altijd bezig met innovatie. Zo zijn wij volledig op de hoogte van de laatste trends op het gebied van automatisering en delen wij graag onze kennis over industriële fabricagetechnieken. Smart Industry, LEAN, Industrie 4.0, en Brainport Industries zijn begrippen die hierbij horen. De Cromvoirtse is dan ook een actieve partner in het delen van kennis en het faciliteren van onderzoek. Zo zijn wij trotse trotse ambassadeur van Smart Industry en lid van Brainport Industries. Wilt u meer weten over deze organisaties en wat ze bieden? Klik dan op onderstaande logo’s om door te gaan naar de bijbehorende website.

Metaal- en staalbewerker De Cromvoirtse is trots ambassadeur van Smart IndustriesDe Cromvoirtse in Oisterwijk is lid van Brainport Industries

 

 

LATEN WE SAMEN ZAKEN DOEN.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

CONTACT