Smart Industry

De Cromvoirtse trotse ambassadeur van Smart Industry

Maatwerk in automatisering

De Cromvoirtse produceert maatwerk. Of het gaat om enkel stuks, kleine orders of grote series, ons machinepark is hier volledig op ingericht. Door vergaande automatisering is er een optimale samenwerking tussen de verschillende afdelingen en machinepark. Klanten kunnen via het webportaal complete assemblies aanleveren waarna deze worden verwerkt via het portaal. Voor klanten die dat fijn vinden kan er ook gewerkt worden met CSV bestanden. Dit levert nog meer tijdswinst op voor onze klanten. De files die hieruit voortkomen worden geautomatiseerd verwerkt tot een programmering voor de verschillende machines. Door een goede samenwerking met onze klanten weten we wat er leeft en waar er behoefte aan is.

Efficiency & innovatie

Efficiency en innovatie: dat is de toon binnen De Cromvoirtse. Door slim gebruik te maken van automatisering en robotica blijft specialistisch werk over. Op deze manier werken robots en onze medewerkers samen. Zo zijn er machines die geautomatiseerd  snijproducten uitrapen, machines die dag en nacht manloos kunnen produceren, kantrobots voor repeterende series en AGV’s (automated guided vehicles) die ervoor zorgen dat producten tussen de afdelingen tijdelijk opslaan en vervoeren. Procesverbetering is hier dan ook altijd aan de orde. Hoe kunnen we nog slimmer en beter werken?

Duurzaamheid

Ook een vast agendapunt is duurzaamheid. Ons streven is om een betere wereld achter te laten voor de volgende generatie. Door onze inzet op duurzaamheid zijn we ook beloond met de Groene Pluim. Wilt u meer weten over de stappen die wij gezet hebben? Op de pagina Duurzaamheid bij De Cromvoirtse kunt u hier alles over lezen.

zonnepanelen Cromvoirtse

Smart Industry Ambassadeur

Als trotse Smart Industry Ambassadeur werken we graag mee in het actief delen van kennis in onze branche. Zo werken we samen in de Fieldlab Flexible manufacturing met diverse andere bedrijven en Brainport Industries om dit project verder door te ontwikkelen. Klik hier om meer te lezen. 

Kom meer te weten over bovengenoemde organisaties en wat ze bieden. Klik op onderstaande logo’s om door te gaan naar de bijbehorende website.

LATEN WE SAMEN ZAKEN DOEN.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

CONTACT